Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η πρόταση του Alpha που απέρριψε

Η ρήξη ανάμεσα στον Alpha και τη Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι δεδομένη και το «Πάμε Πακέτο» δεν πρόκειται να συνεχιστεί την επόμενη σεζόν.

Η γνωστή παρουσιάστρια θα βρεθεί, λογικά, εκτός Alpha, καθώς η πρόταση που φέρεται να της έχει γίνει από το κανάλι δεν έγινε αποδεκτή από την ίδια. Όπως αναφέρει το «TV Εθνος», η τελευταία επικοινωνία μεταξύ Βίκυς Χατζηβασιλείου και Alpha πραγματοποιήθηκε στις 8 Αυγούστου. Στέλεχος του καναλιού ενημέρωσε την παρουσιάστρια πως ο σταθμός δεν επιθυμεί τη συνέχεια της εκπομπής «Πάμε Πακέτο» και της αντιπρότεινε καθημερινό τηλεπαιχνίδι στην απογευματινή ζώνη του καναλιού.

Η συζήτηση δεν προχώρησε σε βάθος, καθώς η Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν μπήκε καν στη διαδικασία να συζητήσει την αντιπρόταση. Στο σημείο εκείνο ολοκληρώθηκαν οι επαφές των δύο πλευρών. Όσο για το «Πάμε Πακέτο», σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, δεν πρόκειται να μετακομίσει σε άλλον τηλεοπτικό σταθμό, καθώς ο τίτλος και τα δικαιώματα της εκπομπής παραμένουν στον Alpha, χωρίς προς το παρόν να υπάρχει η πρόθεση να αξιοποιηθούν.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ALPHA, ΒΙΚΥ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Έλληνας ηθοποιός για τον εθισμό του στον τζόγο: «Δεν απαντούσα στα τηλέφωνα…»

«Επεισοδιακή» η ορκωμοσία Νίκα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου