Ιωάννα Μαλέσκου: Τέλος η συζήτηση για τον ΣΚΑΪ, η ανακοίνωση της

Πολλά πράγματα έχουν συμβεί από τότε και αισθάνομαι ότι ένας κύκλος έχει κλείσει μέσα μου, εξήγησε η Ιωάννα Μαλέσκου. Κατά τη διάρκεια μιας πλήρους συνέντευξης που παραχώρησε το πρωί της Παρασκευής, η Ιωάννα συναντήθηκε με την Κατερίνα Καινούργιου στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha, με αφορμή την τηλεοπτική της επιστροφή. Μιλώντας για τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ, η Ιωάννα ανέφερε ότι δεν θέλει να αναφερθεί περαιτέρω στο θέμα, καθώς αποτελεί ένα κεφάλαιο που έχει κλείσει για εκείνη.

Η εκθαμβωτική παρουσιάστρια εξήγησε ότι αυτός ο κύκλος που έχει κλείσει μέσα της περιλαμβάνει πράγματα που δεν την αφορούν πλέον και που ανήκουν στο παρελθόν. Παρόλο που αισθάνεται ευγνωμον για την ευκαιρία που της δόθηκε από τον ΣΚΑΪ να γίνει γνωστή σε ευρύτερη κλίμακα, πλέον επικεντρώνεται στο μέλλον και στα νέα επαγγελματικά της βήματα.

Ολοκληρώνοντας, η Ιωάννα Μαλέσκου είπε ότι είναι καλύτερο να μην μείνουμε αδιάφοροι για το παρελθόν και να επικεντρωθούμε στο μέλλον και στις νέες προκλήσεις που έρχονται μπροστά μας. Αυτή είναι η λογική πίσω από το να κλείσει ένας κύκλος και να αφήσουμε πίσω μας τα παλιά. Με αυτή την νοοτροπία, η Ιωάννα Μαλέσκου εξακολουθεί το ταξίδι της στον χώρο της τηλεόρασης, αφήνοντας πίσω της τα παλιά και επικεντρώνοντας την προσοχή της στο μέλλον.

Written by admin

Κατερίνα Καινούργιου: Η δημόσια συγγνώμη της στην Ιωάννα Μαλέσκου – Δείτε βίντεο

Latest

Μαθεύτηκε για Παπαμιχαήλ – Βουγιουκλάκη: «Την έσυρε στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου και τη χαστούκισε, ήθελε να την πετάξει από κάτω»