Μαθεύτηκε για Παπαμιχαήλ – Βουγιουκλάκη: «Την έσυρε στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου και τη χαστούκισε, ήθελε να την πετάξει από κάτω»

Latest

Στις 18 Ιανουαρίου του 1965 έγινε ο πολύκροτος γάμος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, στους Δελφούς, μετά από τρεις κινηματογραφικούς γάμους.

Ο Τάκης Βουγιουκλάκης ήταν εκείνος που επιβεβαίωσε τις φήμες. Μάλιστα, όπως είχε πει, εκείνο το βράδυ και ενώ τους περίμεναν στο γαμήλιο τραπέζι, καβγάδισαν τόσο πολύ ώστε ο Παπαμιχαήλ ήθελε να την πετάξει από το μπαλκόνι του δωματίου τους στο ξενοδοχείο.

Διαβάστε επίσης: Η ένταση του Μεντιλίμπαρ, οι φωνές στα αποδυτήρια, το μήνυμα των 21 ημερών και το τελευταίο ρεπό…

Η ταραχώδης σχέση πολλών ετών αντικατοπτρίστηκε πλήρως με όσα αποκάλυψε ο ίδιος ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ στον τηλεοπτικό αέρα, σε μία σπάνια συνέντευξη που έδωσε το 1996.

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός μίλησε για το εξοχικό τους στον Θεολόγο: «Το εξοχικό στον Θεολόγο το είχαμε χτίσει μαζί, με κοινά έξοδα. Όταν πέρασα από τον Θεολόγο νόμιζα πως είχα κλειδιά και είχαν αλλάξει τις κλειδαριές. Έπεσα κάτω, πήρα το αυτοκίνητο και το μόνο που ήθελα εκείνη τη στιγμή ήταν να το ρίξω στη θάλασσα».

Παναθηναϊκός: Η Μακάμπι είναι η νέα… Σιένα 15 χρόνια μετά!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ιωάννα Μαλέσκου: Τέλος η συζήτηση για τον ΣΚΑΪ, η ανακοίνωση της

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιπος Μιχόπουλος: Τέλος μετά από έξι χρόνια γάμου