Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιπος Μιχόπουλος: Τέλος μετά από έξι χρόνια γάμου

Η ανακοίνωση του ζευγαριού για τη λύση του γάμου τους ανακοινώθηκε σαν βόμβα στον καλλιτεχνικό κόσμο. Η ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου και ο επιχειρηματίας Φίλιππος Μιχόπουλος αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση δύο παιδιών.

Στην ανακοίνωσή τους, εκφράζουν την αγάπη τους για τα παιδιά τους και τη δέσμευσή τους να προστατεύσουν την ψυχική τους ισορροπία. Ζητούν επίσης από τα ΜΜΕ να σεβαστούν την ιδιωτικότητα των παιδιών τους και να μην δημοσιεύουν ή αναδημοσιεύουν πληροφορίες που μπορεί να τους επηρεάσουν αρνητικά.

Η απόφασή τους να διαλύσουν τον γάμο τους είναι μια δύσκολη απόφαση, αλλά είναι σημαντικό να προστατεύσουν την ευημερία και την ευτυχία των παιδιών τους πάνω απ’ όλα. Αυτή η ανακοίνωση ρίχνει φως στον δύσκολο χαρακτήρα της προσωπικής ζωής των δημοφιλών προσώπων και υπενθυμίζει τη σημασία της σεβαστής διαχείρισης της ιδιωτικής ζωής τους.

Written by admin

Latest

Μαθεύτηκε για Παπαμιχαήλ – Βουγιουκλάκη: «Την έσυρε στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου και τη χαστούκισε, ήθελε να την πετάξει από κάτω»

ΣΟΚ στη showbiz: Χωρισμός μεταξύ Αθηνάς Οικονομάκου και Φίλιππου Μιχόπουλου