Η πρώτη γιορτή γενεθλίων του Άρτσι: Μια μέρα γεμάτη αγάπη και χαρά για τον Χάρι και τη Μέγκαν

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ γιορτάζουν τα πέμπτα γενέθλια του γιου τους, του πρίγκιπα Άρτσι, που έγινε 5 ετών στις 6 Μαΐου. Η οικογένεια εορτασε την ημέρα αυτή ιδιωτικά πριν ταξιδέψουν για μια σειρά από προγραμματισμένες δραστηριότητες.

Ο Πρίγκιπας Χάρι πηγαίνει στο Ηνωμένο Βασίλειο για τα εγκαίνια των 10ων Αγώνων Invictus, ενώ η Μέγκαν ταξιδεύει στην Νιγηρία για μια επίσκεψη που έχει να κάνει με τον αθλητισμό.

Το πάρτυ γενεθλίων του Άρτσι έγινε σε οικογενειακό κλίμα με φίλους και συγγενείς. Ακόμα και η μικρή αδερφή του, Λίλιμπετ, 2 ετών, συμμετείχε μαζί του. Τα παιδιά είναι πολύ κοντά και αγαπούν να περνούν χρόνο μαζί.

Αν και γεννήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο, το πρώτο γενέθλιο του Άρτσι το γιόρτασε στις ΗΠΑ το 2020 λόγω της πανδημίας. Οι γονείς του είχαν μοιραστεί ένα βίντεο τότε που παρουσίαζε τον μικρό να διαβάζει παραμύθι στη μητέρα του.

Για τα δεύτερα γενέθλια του το 2021, το ζευγάρι παρουσίασε μια νέα φωτογραφία και ζήτησε δωρεές για να βοηθηθούν οικογένειες που χρειάζονται εμβόλια κατά του COVID-19.

Ο Πρίγκιπας Χάρι μιλώντας για τα παιδιά του είπε ότι είναι πολύ ευτυχισμένος και ευγνώμων που είναι μπαμπάς. Τα παιδιά του τον κάνουν να γελάει και να νιώθει ευτυχισμένος καθημερινά, αφού έχουν μια μεγάλη αίσθηση του χιούμορ.

Written by admin

Survivor – Ο Γιώργος Λιανός αποκαλύπτει για τον Acun Ilicali: “Αποφάσισα να μιλήσω και να ακουστούν τα πάντα”

«Η διαδρομή της Σοφίας Περίδη με την κατάθλιψη: Η αλλαγή από τον πόνο στην ευτυχία»