Η πρώτη επέτειος της στέψης: Δημοσιότητα βίντεο με αμοντάριστα πλάνα

Σε αυτό το πνεύμα αισιοδοξίας, αλλά και χωρίς πρόθεση να εντυπωσιάσουν, πραγματοποιήθηκαν οι εορτασμοί για τη συμπλήρωση ενός έτους από την τελετή εναρκονισμού του Βασιλιά Κάρολου.

Σε αυτό το πλαίσιο, το Παλάτι του Μπάκιγχαμ δημοσίευσε ένα βίντεο με απροσάρτητες στιγμές εκείνης της ημέρας, καλώντας όποιον επιθυμεί να θυμηθεί την αγαπημένη του στιγμή από την τελετή.

«Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από την χρονοτριβή του Βασιλιά και της Βασίλισσας στην @wabbey. Εκτός από την τελετή, το Σαββατοκύριακο της Χρόνιας Ευλογίας περιελάμβανε πομπή με καρότσι στο κέντρο του Λονδίνου, πτήση αεροσκαφών, βασιλικό χαιρετισμό από 4.000 στρατιώτες στους κήπους του Παλατιού του Μπάκιγχαμ, ένα…», γράφει στη λεζάντα της ανάρτησης στο επίσημο λογαριασμό του Παλατιού.

👑 Σήμερα συμπληρώνεται η πρώτη επέτειος της χρονοτριβής του το Βασιλιά και της Βασίλισσας στην @wabbey.

Εκτός από την τελετή, το Σαββατοκύριακο της Χρόνιας Ευλογίας περιελάμβανε πομπή με καρότσι στο κέντρο του Λονδίνου, πτήση αεροσκαφών, βασιλικό χαιρετισμό από 4.000 στρατιώτες στους κήπους του Παλατιού του Μπάκιγχαμ, ένα… pic. twitter.com/2LbB0gLvvg

— Η βασιλική οικογένεια (@RoyalFamily) 6 Μαΐου 2024

Written by admin

«Η διαδρομή της Σοφίας Περίδη με την κατάθλιψη: Η αλλαγή από τον πόνο στην ευτυχία»

Αλλαγές στα δρομολόγια μέχρι την Τετάρτη του Πάσχα: Τι πρέπει να γνωρίζετε