Τραγωδία: Θάνατος βρέφους μετά από βομβαρδισμό – Η μητέρα είχε υποβληθεί σε καισαρική (Note: This title is translated into English as “Tragedy: Death of infant after bombing – Mother had undergone cesarean section”)

Ένα βρέφος που γεννήθηκε πρόωρα με καισαρική τομή στη Γάζα πριν από πέντε ημέρες έχασε τη ζωή του μαζί με τη μητέρα του σε ισραηλινή επιδρομή στη Ράφα. Σύμφωνα με το Associated Press, η οικογένεια του μικρού Sabreen Jouda ανακοίνωσε τον θάνατό του, καθώς η υγεία του είχε επιδεινωθεί και οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον σώσουν.

Η μητέρα του μωρού, η Sabreen al-Sakani, πέθανε κατά τη διάρκεια της ισραηλινής επιδρομής και έγινε άμεσα καισαρική τομή για να σωθεί το βρέφος. Όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών, το μωρό δεν κατάφερε να επιβιώσει.

Ο θείος του Sabreen Jouda ανέφερε ότι το μωρό θάφτηκε δίπλα στον πατέρα του την Πέμπτη. Η τραγική αυτή ιστορία αντικατοπτρίζει την ένταση και τη βία που επικρατεί στην περιοχή και τα συνεχή ανθρώπινα θύματα που προκαλούνται από τις συγκρούσεις. Μια ακόμα οικογένεια θρηνεί την απώλεια αγαπημένων της σε μια κατάσταση που φαίνεται να μην έχει τέλος.

Written by admin

Η βασίλισσα της τηλεόρασης: Οι καθηγητές, η σύμβουλος της σχολής και η ανατροπή στην πρεμιέρα

Ζέτα Μακρυπούλια 1994: Ο πρώτος άνδρας που της έκλεψε την καρδιά – Η σχέση που σήμερα δεν θυμάται κανείς