Η βασίλισσα της τηλεόρασης: Οι καθηγητές, η σύμβουλος της σχολής και η ανατροπή στην πρεμιέρα

Η “Βασίλισσα της Τηλεόρασης”, το νέο λαμπερό ταλέντο του OPEN, έρχεται για να αναδείξει τον επόμενο αστέρα της ελληνικής τηλεόρασης!
Η Ιωάννα Μαλέσκου, την Κυριακή 28 Απριλίου στις 21:00 στο OPEN, μας υποδέχεται στην εντυπωσιακή Σχολή της “Βασίλισσας της Τηλεόρασης” και το πρώτο live ξεκινά με πολλές ανατροπές και εκπλήξεις! Οι 17 διαγωνιζόμενες εμφανίζονται για πρώτη φορά και είναι έτοιμες να διεκδικήσουν τον τίτλο της “Βασίλισσας της Τηλεόρασης”. Αν και ξεκινούν από διαφορετικές αφετηρίες, έχουν όλες τον ίδιο στόχο: να ξεχωρίσουν και να κάνουν το όνειρο της τηλεοπτικής καριέρας πραγματικότητα. Κάποιες έρχονται από την επαρχία, κάποιες από το εξωτερικό, κάποιες έχουν προηγούμενη εμπειρία στον χώρο, ενώ κάποιες θα βρεθούν αντιμέτωπες με την κάμερα για πρώτη φορά στη ζωή τους.
Μπορεί μια δημόσια υπάλληλος, μια διακοσμήτρια, μια δασκάλα, ένας διαιτητής ποδοσφαίρου να ανταγωνιστούν μια δημοσιογράφο, μια παρουσιάστρια ή μια youtuber;
Η “Βασίλισσα της Τηλεόρασης” πρέπει να διαθέτει ταλέντο, αντίληψη, αμεσότητα, αντοχή, θέληση και πάθος για εξέλιξη προκειμένου να κατακτήσει τον στόχο της και το μεγάλο και πολυπόθητο συμβόλαιο με την Barking Well! Ο διευθυντής της Σχολής, Ανδρέας Μικρούτσικος, και καταξιωμένοι επαγγελματίες του χώρου, θα παράσχουν όλα τα εφόδια και την υποστήριξη που οι διαγωνιζόμενες θα χρειαστούν, προκειμένου να προχωρήσουν με σταθερότητα και επιτυχία. Οι καθηγητές Έλενα Χριστοπούλου, Τάσος Τρύφωνος, Παντελής Τουτουντζής και η σύμβουλος της Σχολής Κατερίνα Γκαγκάκη, με την πολύχρονη εμπειρία τους, αναλαμβάνουν έναν επίπονο ρόλο γεμάτο προκλήσεις. Θα βοηθήσουν τις διαγωνιζόμενες να εξελίξουν τα ταλέντα και τις δυνατότητές τους.
Κάθε live θα αξιολογηθεί ανάλογα με την απόδοση τους σε προκλητικές δοκιμασίες. Μετά την πρεμιέρα, οι διαγωνιζόμενες μπαίνουν στη Σχολή και κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα παρακολουθούμε τα βήματα τους. Στόχος τους είναι να ανταποκριθούν στο εντατικό πρόγραμμα και να δείξουν τις ικανότητές τους για να ξεχωρίσουν και να κατακτήσουν μια θέση στην εγχώρια τηλεόραση. Οι εκπλήξεις θα είναι πολλές και η διαδρομή όχι πάντα εύκολη!
Ο δρόμος προς την επιτυχία θα είναι γεμάτος προκλήσεις και οι τηλεθεατές θα έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο να αποφασίσουν ποιες θα παραμείνουν μπροστά στις κάμερες και ποια θα αναδειχθεί ως η “Βασίλισσα της Τηλεόρασης”. Το “Βασίλισσα της Τηλεόρασης”, το νέο μεγάλο ταλέντο του OPEN, έρχεται live κάθε Κυριακή στις 21:00 και κάνει πρεμιέρα με μια ανατροπή! “Βασίλισσα της Τηλεόρασης Live” κάθε Κυριακή στις 21:00 και Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή στις 22:30 “ζωντανά” στο OPEN #tvqueengr

Written by admin

Το φαινόμενο της αφρικανικής σκόνης μέσα από ένα εντυπωσιακό χρονολαπίσματα

Τραγωδία: Θάνατος βρέφους μετά από βομβαρδισμό – Η μητέρα είχε υποβληθεί σε καισαρική (Note: This title is translated into English as “Tragedy: Death of infant after bombing – Mother had undergone cesarean section”)