Ο Τζοέλ Εμπίντ πετυχαίνει ρεκόρ με 50 πόντους και αποκαλύπτει διάγνωση με πάρεση Bell

Αφού πρώτα σημείωσε 50 πόντους οδηγώντας στην πρώτη νίκη των Φιλαδέλφεια 76ers επί των Νέων Υόρκη Knicks στα πλέι οφ του NBA, ο Joel Embiid αποκάλυψε πως πάσχει από πάρεση Bell. Ο Καμερουνέζος σέντερ και MVP της περασμένης σεζόν εμφανίστηκε με γυαλιά ηλίου στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, εξηγώντας πως αντιμετωπίζει διάφορα συμπτώματα λόγω της πάρεσης Bell, συμπεριλαμβανομένης θολής όρασης και ξηροφθαλμίας.

Ο Embiid είπε ότι τα πρώτα συμπτώματα εμφανίστηκαν μία ή δύο ημέρες πριν από τον αγώνα με τους Miami Heat στις 17 Απριλίου στα Play-In. Παρόλο που είχε ημικρανίες, νόμιζε ότι δεν ήταν τίποτα σοβαρό, μέχρι που συνειδητοποίησε ότι κάτι δεν ήταν καλά.

Ο 30χρονος σέντερ δεν γνωρίζει πόσο θα διαρκέσει η αποθεραπεία από την πάρεση Bell, αλλά δήλωσε ότι δεν πρόκειται να το παρατήσει και θα συνεχίσει να αγωνίζεται. Εξέφρασε την ελπίδα να μην χρειαστεί να αντιμετωπίσει επιπλοκές στην αποθεραπεία του.

Ο Embiid επίσης δήλωσε ότι θα αγωνιστεί με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, μετά την απόκτηση της αμερικανικής υπηκοότητας. Έτσι, αντί να αγωνιστεί με την εθνική Γαλλίας, θα εκπροσωπήσει τις ΗΠΑ στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού.

Written by admin

Μαμά – Η απογοήτευση του Έκτορα Μποτρίνι με το πιάτο που του σέρβιραν: “Θέλουν να με δηλητηριάσουν

Νέες Οδηγίες για τη Φορολογική Δήλωση του 2021