Η Έμα Στόουν προτιμά να την αποκαλούν με το πραγματικό της όνομα

Η μούσα του Γιώργου Λάνθιμου, Έμα Στόουν, αποκάλυψε ότι προτιμά το πραγματικό από το καλλιτεχνικό της όνομα.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός ανοίχτηκε σχετικά με το δίλημμα με το καλλιτεχνικό της όνομα κατά τη διάρκειας μιας συνέντευξης με τον συμπρωταγωνιστή της στο Curse Nathan Fielder για το Hollywood Reporter.

Στη διάρκεια της συνέντευξης ο Nathan αναφέρθηκε επανειλημμένα στην Έμα Στόουν ως Έμιλυ, με αποτέλεσμα ο δημοσιογράφος να ρωτήσει αν κάποιος άλλος στη βιομηχανία του θεάματος την προσφωνεί με αυτό το όνομα.

«Όταν τους γνωρίζω, οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζομαι το κάνουν» σημείωσε η λαμπερή ηθοποιός. Αποκάλυψε ότι άλλαξε το όνομά της από Έμιλυ σε Έμα Στόουν επειδή μια άλλη ηθοποιός με το ίδιο όνομα ήταν μέλος του SAG-AFTRA.

«Τρομοκρατήθηκα πριν από μερικά χρόνια. Για κάποιον λόγο είπα ‘δεν μπορώ να το κάνω άλλο. Απλώς φώναξέ με Έμιλυ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο δημοσιογράφος τη ρώτησε αν θα διόρθωνε έναν θαυμαστή της που θα την αποκαλούσε Έμιλυ αντί για Έμα. «Όχι, θα ήταν τόσο ωραίο. Θα ήθελα να είμαι η Έμιλυ» υπογράμμισε η Έμα Στόουν.

Η επιρροή των Spice Girls

Ήταν πίσω στο 2018 που αποκάλυψε ότι η επιλογή του ονόματος Έμα ήταν φόρος τιμής στα Spice Girls. «Μεγαλώνοντας, ήμουν σούπερ ξανθιά και το πραγματικό μου όνομα είναι Έμιλυ. Αλλά ήθελα να με λένε Έμα λόγω της Baby Spice και μαντέψτε, τώρα είμαι» είχε αναφέρει κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στο The Tonight Show με τον Jimmy Fallon.

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

«Δεν ήταν απαραίτητα εξαιτίας της, αλλά ναι, στο σχολείο πήγα στη δασκάλα και την πρώτη μέρα της ζήτησα να με φωνάζει Έμα. Και ήταν λόγω της Emma Lee Bunton από τα Spice Girls; Ναι ήταν» συμπλήρωσε η Έμα Στόουν.

Ο Τοτός σε τάπα ανέκδοτο: Το πρησμένο μάτι και η δασκάλα

Κωνσταντίνος Αργυρός για Ελένη Φουρέιρα: Είμαι τόσο περήφανος για την ταλαντούχα φίλη μου