Νόβακ Τζόκοβιτς: Ο λόγος που πήρε ιατρική εξαίρεση – Κόλλησε Κορονοϊό τον Δεκέμβριο σύμφωνα με τους δικηγόρους του

Spoilers

Στα χαρτιά του δικαστηρίου τα οποία έχουν δει τη δημοσιότητα ο Νόβακ Τζόκοβιτς φέρεται να έχει νοσήσει πρόσφατα από Κορονοϊό, λόγος για τον οποίο πήρε την ιατρική εξαίρεση.

Την ώρα που ο Νόβακ Τζόκοβιτς συνεχίζει να «κρατείται» έγκλειστος σε ξενοδοχείο σαν εγκληματίας, στη δημοσιότητα έρχονται καθημερινά νέες πληροφορίες για την ιατρική εξαίρεση την οποία δέχτηκε για να αγωνιστεί στο Australian Open.

To νο.1 της Παγκόσμιας κατάταξης της ATP και ένας από του κορυφαίους τενίστες όλων των εποχών βρέθηκε στην Αυστραλία μετά από ιατρική εξαίρεση που έλαβε από την πολιτεία της Βικτώρια. Μόλις έφτασε στη χώρα όμως η βίζα του δεν έγινε αποδεκτή και δεν του επιτράπηκε η είσοδος στη χώρα. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ξενοδοχείο το οποίο στο παρελθόν έχει δεχτεί άσχημες κριτικές για τις συνθήκες του από πρόσφυγες οι οποίοι συνήθως διαμένουν σε αυτό.

Εν αναμονή του δικαστηρίου που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (10/1) για την τελική έγκριση ή όχι της βίζας του, στη δημοσιότητα βρέθηκαν χαρτιά από τους δικηγόρους του Τζόκοβιτς.

Σύμφωνα με αυτά, ο Σέρβος τενίστας έχει κολλήσει Κορονοϊό στις 16 Δεκεμβρίου, λόγος για τον οποίο έγινε αποδεκτή και η ιατρική εξαίρεση μετά και από ελέγχους 2 διαφορετικών, ανεξάρτητων ιατρικών πάνελ της Tennis Australia οι οποίοι έδωσαν το ιατρικό «οκ». Ακόμη 14 μέρες μετά τη νόσηση του τα PCR test που προσκόμισε ήταν αρνητικά ενώ δεν είχε κάποιο σύμπτωμα Covid-19.

Επίσης οι δικηγόροι του Τζόκοβιτς ισχυρίζονται ότι ο πελάτης του έμεινε 8 ώρες στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης αφότου έφτασε και ότι είχε ελάχιστη επικοινωνία μαζί τους.

Τέλος, αναφέρεται ότι έχει γίνει αίτημα να μεταφερθεί σε άλλο ξενοδοχείο με πιο «κατάλληλες» συνθήκες ώστε να του δοθεί και η ευκαιρία να προπονηθεί.

Όλα αυτά την ώρα που αυξάνονται οι φωνές αντίδρασης για την μεταχείριση που λαμβάνει ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Τελευταία στο πλευρό του βρέθηκε ο Νικ Κύργιος ο οποίος κάλεσε τον κόσμο να «γίνει καλύτερος» στον τρόπο με τον οποίο αναφέρεται στον τενίστα.

Ακόμη και ο Πατριάρχης Σερβίας έστειλε το μήνυμα στήριξής του στον Σέρβο ο οποίος έχει δωρίσει πολλά χρήματα για την καταπολέμηση του Κορονοϊού στη χώρα του.

Spoilers

Συμμορία νεαρών βανδαλίζει αυτοκίνητα και κάνει… λεζάντες με όπλα και χρήματα!

Survivor spoiler: Τι λένε για οι φίλοι της Μυριέλλας για τον Κατσαούνη…. σίγουρα νιώθει πράγματα για τη Μυριέλλα