Συνταγή: Ταμπουλέ με ρεβίθια από τον Άκη Πετρετζίκη

Spoilers

Εκτέλεση
Βάζουμε τα ρεβίθια σε ένα μπολ και γεμίζουμε με κρύο νερό. Προσθέτουμε αλάτι και αφήνουμε στην άκρη να μουλιάσουν για 6-12 ώρες. Σουρώνουμε και ξεπλένουμε.
Σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει βάζουμε τα ρεβίθια και βράζουμε για 30-40 λεπτά.
Σε ένα μπολ βάζουμε το πλιγούρι μαζί με το βραστό νερό, αλάτι, πιπέρι και το καλύπτουμε με μια μεμβράνη, αφήνοντάς το για 30 λεπτά να απορροφήσει το πλιγούρι όλο το νερό.

Ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό, τον δυόσμο, το φρέσκο κρεμμυδάκι και τα ρίχνουμε στο μπολ.

Προσθέτουμε στο μπολ το ελαιόλαδο, τα ρεβίθια και τον χυμό λεμονιού.

Ανακατεύουμε καλά και ελέγχουμε τα καρυκεύματα.

Σερβίρουμε.

Spoilers

Ολυμπιακοί Αγώνες: Τσιτσιπάς και Σάκκαρη επίσημα στο Τόκιο!

news

Φονικό στα Γλυκά Νερά – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τον πιλότο