Κώστας Μπίγαλης: Το ατύχημα με τη νεκροφόρα …

τραγουδιστης

Στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» μίλησε ο Κώστας Μπίγαλης, ο οποίος αναφέρθηκε στην παιδική του ηλικία αλλά και στη Eurovision.

Συγκλονίζει ο Κώστας Μπίγαλης: Η ημέρα που κινδύνεψε η ζωή του και το ατύχημα με τη νεκροφόρα

«Ήμουν ζωηρό παιδί αλλά κι υπάκουο. Δηλαδή όταν μου φώναζε η μαμά μου δεν… Απλά την ταλαιπώρησα. Έπαιζα, χτύπησα τα πόδια μου, το κεφάλι μου», ανέφερε για την παιδική του ηλικία.

Παράλληλα ο Κώστας Μπίγαλης πρόσθεσε, «Φυσικά κι έχω κινδυνεύσει. Κάποια στιγμή επειδή μια άλλη παρέα κυνηγούσε έναν φίλο μου να τον χτυπήσει, όταν ήμασταν πιστσιρίκια 11 ετών, τον έβαλα σε ένα ποδήλατο κι από ένα κενό πετάχτηκα στην λεωφόρο Δικελείας χωρίς να κοιτάξω. Και μας χτύπησε, τι να σου πω τώρα…

Μια νεκροφόρα».

Ο γνωστός τραγουδιστής και μουσικός θυμήθηκε τα πρώτα του βήματα, λέγοντας πως το ’83 έκανε το πρώτο βίντεο κλιπ στην Ελλάδα.

Όσον αφορά τη Eurovision, υπογράμμισε πως το οπτικό κομμάτι στο διαγωνισμό έχει «καπελώσει» το ζητούμενο που είναι το τραγούδι.

Αναφορικά με την ενασχόλησή του με την Αστρολογία, παραδέχτηκε ότι ασχολείται ερασιτεχνικά και διαβάζει πολλά βιβλία κυρίως για το ζώδιο του Κριού.

 

gossip

Εβελίνα Παπούλια – Αφροδίτη Λιάντου: Φωτογραφίζονται μαζί και το αποτέλεσμα είναι φανταστικό (φωτο)

boat party

Survivor spoiler: Ο Τζέιμς Καφετζής χρειάζεται προσωπικό και τα σκάει ΧΟΝΤΡΑ!