Σασμός spoiler: Ο Άγγελος βάζει ντετέκτιβ για την Καλλιόπη

Σασμός spoiler

Η Καλλιόπη ανοίγει τα χαρτιά της και εξομολογείται στα παιδιά της, αλλά και στον ανιψιό της, όλη την αλήθεια για την Ανθούλα. Ή τουλάχιστον, όλα όσα θέλει η ίδια να πει για την Ανθούλα. Αυτό που δεν ξέρει, είναι πως ο Άγγελος έχει βάλει ήδη ντετέκτιβ στη σειρά Σασμός, με σκοπό να ανακαλύψει την αλήθεια.

 

Θέλει να μάθει ποιος είναι ο πατέρας του και τί του κρύβει η Καλλιόπη. Είναι σίγουρος πως δεν γνωρίζει όσα πρέπει να γνωρίζει. Από την άλλη πλευρά, η Καλλιόπη δυσκολεύεται να του εμπιστευτεί πως ο πατέρας του ήταν ο Βρουλάκης.

Αυτό θα ανοίξει νέο πόλεμο ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Ένας κύκλος αίματος θα ανοίξει ξανά και οι απόγονοι των δύο οικογενειών θα πιαστούν στα χέρια. Πέτρος και Μαθιός δε θέλουν πολύ, για να βγάλουν έξω τα όπλα…

Ο Άγγελος ετοιμάζεται να φύγει στην Αθήνα, στη σειρά Σασμός, με σκοπό να συναντήσει έναν ειδικό ντετέκτιβ για την υπόθεση. Την ίδια στιγμή, η Καλλιόπη, προκειμένου να κερδίσει την εμπιστοσύνη του, προχωρά σε μία πράξη που μόνο οργή θα φέρει.

Του παραχωρεί ένα από τα κτήματα των Σταματάκηδων, με τον Μαθιό να γίνεται έξαλλος. Ο Μαθιός είναι πεπεισμένος πως ο Άγγελος δεν ήρθε τυχαία στην Κρήτη, πως θέλει να βάλει χέρι στην περιουσία, πως είναι ύπουλος.

Ο Άγγελος, αν και αρνείται, στο τέλος λέει το ναι στην Καλλιόπη και παίρνει το κτήμα αυτό. Μόνο που η Καλλιόπη δε γνωρίζει πως ο γιος της Ανθούλας έχει άλλα σχέδια κατά νου: Θέλει να ανακαλύψει την αλήθεια, ακόμη κι αν φέρει ξανά τα πάνω – κάτω…

Χριστίνα Βραχάλη: Η συγκινητική ανάρτηση για το σκυλάκι της

Spoilers

Έλενα Χριστοπούλου: Την δάγκωσε στο μάτι ο σκύλος της φίλης της