Σασμός spoiler: Μαθιός και Στεφανής … με άρωμα βεντέτας

Σασμός : Μαθιός και Στεφανής - Ένα μυστήριο με άρωμα βεντέτας

Ο Μαθιός και ο Στεφανής θα έρθουν σύντομα σε μεγάλη ρήξη, στη σειρά “Σασμός”. Οι δύο πρωταγωνιστές θα συγκρουστούν έντονα, καθώς, μπορεί φαινομενικά να μη τους χωρίζει τίποτα, στην πραγματικότητα, όμως, κρύβεται μεγάλο μίσος στην μεταξύ τους σχέση.

Σασμός εξελίξεις: Μαθιός και Στεφανής – Ένα μυστήριο με άρωμα βεντέτας

Ο Στεφανής συνεχίζει να βλέπει την Άσπα, πληγώνοντας την Βασιλική. Είναι θαμπωμένος από τον μεγάλο του αυτόν έρωτα και αδιαφορεί για τις συνέπειες που έχει αυτό το γεγονός στην οικογένειά του.

Ένα βράδυ, το ψέμα του σχετικά με το που πραγματικά βρισκόταν, θα αποκαλυφθεί. Η Βασιλική θα ξεσπάσει, με τον καυγά να ξεκινάει. Η πρωταγωνίστρια γνωρίζει πως ο σύζυγός της την απατά, χωρίς να μιλά.

Την κατάσταση στα χέρια του παίρνει σύντομα ο Μαθιός.

Ο Μαθιός και ο Στεφανής θα έχουν έναν αρκετά έντονο διάλογο, στα επόμενα επεισόδια “Σασμός”. Άλλωστε, τα συναισθήματα του Μαθιού για την Βασιλική έχουν γίνει γνωστά στους τηλεθεατές.

Παράφορα ερωτευμένος μαζί της, δυσκολεύεται όταν την βλέπει να υποφέρει. Έτσι, πλησιάζει τον Στεφανή και του ζητάει να είναι καθαρός απέναντι στη γυναίκα του. Το μυστικό του με την Άσπα έχει γίνει ήδη γνωστό.

Ο Μαθιός τον προειδοποιεί. Ο Αστέρης, όμως, δε φαίνεται να υπολογίζει τίποτα και κανέναν. Είναι αποφασισμένος να ακολουθήσει την καρδιά του, αδιαφορώντας για τις συνέπειες που έρχονται.

Όλα αυτά, μέχρι το αίμα του να χυθεί στο χώμα. Τότε είναι που θα ανοίξει ένας νέος κύκλος μυστηρίου που θα σκεπάσει την Κρήτη. Ένα μυστήριο με άρωμα βεντέτας που θα καθηλώσει…

Showbiz: Νεκρός ο μπουζουξής του Τόλη Βοσκόπουλου, Βαγγέλης Λιόλιος

jokes

Ανέκδοτο: Εδώ τα καλά …! Τρελό γέλιο