Σάκης Κατσούλης: Το τρυφερό μήνυμα για τα γενέθλια του πατέρα του

Spoilers

Γενέθλια έχει σήμερα ο μπαμπάς του Σάκη Κατσούλη και ο γνωστός επιχειρηματίας και πρώην ποδοσφαιριστής, αποφάσισε να μοιραστεί τα συναισθήματά του στο Instagram και να του ευχηθεί δημόσια, μαζί με δύο φωτογραφίες.
Ο νικητής του Survivor, ο οποίος πολλές φορές έχει εκφράσει την αδυναμία που έχει στον πατέρα του, αποκάλυψε την ιδιαίτερη σχέση που έχει μαζί του αλλά και το γεγονός ότι κάνει μεγάλη προσπάθεια για να τον φτάσει.
«”Father…daughter first love and son first hero”

Σήμερα έχει γενέθλια ο άνθρωπος που μου δίδαξε το τι σημαίνει το να είσαι άντρας αλλα και τι είναι να είσαι παλικάρι, κύριος, λεβέντης αλλά και νοικοκύρης.
Ο άνθρωπος που πάντα όταν με μάλωνε σε κάθε μου βλακεία και σκανταλιά (που δεν ήταν και λίγες να ξέρετε…) εβλεπά τον πόνο του και τον θυμάμαι να λέει… “λυπάμε αλλά καλύτερα να κλαις και να στεναχωριέσαι εσύ τώρα πάρα εγώ αύριο”!!

Και ΝΑΙ ο Πατέρας μου δεν ήταν ποτέ political correct,δεν ήταν ποτέ διπλωμάτης αλλά ας πούμε και τι ήταν για να είμαστε δίκαιοι… Ήταν πάντα εκεί να μας κρατάει δεμένους και όταν δεν ήταν γιατί έπρεπε να λείπει, ήταν για να μην μας λείψει τίποτα…

Ο άνθρωπος που θυμάμαι ακόμα την “απειλή” του… “Μη και τυχών με πάρει η μάνα σας τηλέφωνο…”

Δεν ξέρω αν θα καταφέρω ποτέ να σε φτάσω αλλά θα το προσπαθώ κάθε μέρα…δεν ξέρω αν θα μπορέσω να σε ευχαριστήσω ποτέ για όσα μου έχεις χαρίσει αλλά επίσης θα το προσπαθώ κάθε μέρα!!

Χρονιά πολλά Μπαμπά και σε ευχαριστώ προκαταβολικά για ακόμα μια χρονιά που η ευχή που θα κάνεις σβήνοντας τα κεράκια θα να είναι για εμάς…», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης.

Spoilers

Ανέστης Βλάχος: Δημοτική δαπάνη η κηδεία του

Spoilers

Snik: Η νέα του εικόνα άφησε άφωνους τους πάντες