Τάσος Χαλκιάς: Φανερά εκνευρισμένος με την Ιωάννα Μαλέσκου …Πάει πολύ ρε κοριτσάκι μου αυτό – video

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος ήταν στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου ο Τάσος Χαλκιάς. Ο γνωστός ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Love it» το μεσημέρι της Δευτέρας ωστόσο τα πράγματα ξέφυγαν.

Την στιγμή που η συζήτηση εξελισσόταν, ο Τάσος Χαλκιάς έκανε παρατήρηση στην Ιωάννα Μαλέσκου για τον χρόνο που είχαν στη διάθεσή τους. «Είναι πάρα πολύ μικρός ο χρόνος για να κάνουμε τις κουβέντες που μου λες αγαπημένη μου. Δε θα προλάβω να πω ούτε που παίζω.

Όλες αυτές οι κουβέντες δεν έχουν μονολεκτική απάντηση. Να κάνουμε μια εκπομπή 2 ώρες να στα πω. Στα 5 λεπτά που έχουμε δεν προλαβαίνω» είπε ο ηθοποιός.

 

Στη συνέχεια εξελίχθηκε ένα πινγκ πονγκ ατακών με τους δύο.

Η Ιωάννα Μαλέσκου είπε στον καλεσμένο της ότι έχουν περίπου 15 λεπτά με τον Τάσο Χαλκιά να επισημαίνει: «13.30 κλείνετε; Τον χρόνο τον κοιτάω γιατί για μένα είναι πολύ σημαντικός για σένα κούκλα μου ακόμα έχει πράμα»

«Το όνομά μου είναι Ιωάννα και σας ευχαριστώ πάρα πολύ» απάντησε η παρουσιάστρια.

«Δεν παύει να είσαι ωραία επειδή σε λένε Ιωάννα. Ήταν να βγούμε 12:30 η ώρα στον αέρα της εκπομπής. Σκέφτηκα πως θα έχω χρόνο να πω αυτά που θέλω. Σε αυτό τον λίγο χρόνο που έχουμε τώρα ο εκνευρισμός μου δεν με αφήνει ήσυχο να πω αυτά που θέλω» είπε με τη σειρά του ο Τάσος Χαλκιάς

«Είστε εύθικτος, μάλλον έχετε πληγωθεί από ανθρώπους στο παρελθόν» σημείωσε η Ιωάννα Μαλέσκου. Τότε ο ηθοποιός φανερά εκνευρισμένος τόνισε: «Τα συμπεράσματά σου είναι λάθος. Είναι δυνατόν να λες σε έναν άνθρωπο που τον έχεις μπροστά σου μόλις 3 λεπτά κάτι τέτοιο; Πολύ πάει ρε κοριτσάκι μου αυτό».

Στη συνέχεια οι δυο τους είχαν μία φανερά αμήχανη συζήτηση. Ο εκνευρισμός του Τάσου Χαλκιά ήταν έκδηλος και είπε στην Ιωάννα Μαλέσκου: «Πρέπει να νοιάζεσαι για τον καλεσμένο σου» με την παρουσιάστρια να προσπαθεί να ηρεμήσει τα πράγματα.

H Φάρμα spoiler: Η Αγγελική Ηλιάδη με τον Γρηγόρη στο πάτωμα … βρήκαν ένα από τα στρώματα που δεν είχε γίνει μούσκεμα από τη βροχή και… απήλαυσαν τον έρωτά τους.

Spoilers

Κορονοϊός: Κρούσματα σήμερα στην Ελλάδα 27-12-2021