Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης κατά του Λευτέρη Πετρούνια μετά τις δηλώσεις του για το #metoo

Spoilers

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έκανε μια δήλωση για το ελληνικό #Metoo στο χώρο του αθλητισμού και συζητήθηκε έντονα.

Μάλιστα, πολλές ήταν οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν στα social media.

«Ο πρωταθλητισμός είναι ένας πολύ σκληρός κλάδος. Από εκεί και πέρα εάν υπήρξαν… εάν υπήρξαν, γιατί δεν είμαι σίγουρος δεν έχω δει κάτι, μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ.

Όμως δεν έχω δει κάποιον αθλητή που βρίσκεται στην επιφάνεια και έχει – σε εισαγωγικά – τα φώτα πάνω του ή μάλλον έχει καταφέρει τους στόχους του να τους υλοποιήσει, να έχει κάποιο τέτοιο παράπονο. Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό», είπε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης δε δίστασε να δείξει την έντονη δυσαρέσκειά του, με όσα δήλωσε ο Χρυσός Ολυμπιονίκης, κάνοντας κάποιες αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Γίνε σαν τη Σοφία Μπεκατώρου, μην γίνεις σαν τον Λευτέρη Πετρούνια. Φαντάζομαι ότι ο Λευτέρης Πετρούνιας δε γνώριζε ότι η ολυμπιονίκης Σιμόν Μπάιλς ήταν ένα από τα 250 θύματα του Λάρι Νάσαρ. Μάλλον είχε παράπονο που δεν πέτυχε ως αθλήτρια.

Εάν… εάν… εάν… Η αμφιβολία δηλητηριάζει τα πάντα χωρίς να σκοτώνει τίποτα. Λευτέρη Πετρούνια είσαι ένας τιτάνας του αθλητισμού! Βρες τη δύναμη που ξέρω ότι κρύβεις μέσα σου για να πεις στον κόσμο που σε στηρίζει τόσα χρόνια την αλήθεια…την αλήθεια σου.

Ραντεβού στους ολυμπιακούς αγώνες 2024», έγραψε ο ηθοποιός.

Να προσθέσουμε, πως λίγες ώρες μετά τη δήλωση και τον σάλο που δημιουργήθηκε ο Λευτέρης Πετρούνιας θέλησε να ξεκαθαρίσει τι εννοούσε μέσα από το Instagram.

Σασμός spoiler: Η αλήθεια και τα δημοσιεύματα για “δήθεν” ασφαλιστικά νέα μέτρα κατά του καναλιού της Κάντζας από απόγονο της πραγματικής Καλλιόπης – video

Spoilers

Μίκης Θεοδωράκης: Άνοιξαν οι διαθήκες του – Τι αναφέρει για τον Νίκο Κουρή και για το σπίτι στην Ακρόπολη