Κύργιος: Έβαλα όλη μου τη δύναμη για να χτυπήσω τον Ναδάλ

Θύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Ελληνοαυστραλού τενίστα, Νικ Κύργιου, λίγο μετά την ήττα του από τον Ράφα Ναδάλ στον δεύτερο γύρο του Wimbledon.

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας ηττήθηκε στα τέσσερα σετ από τον Ράφαελ Ναδάλ και αποχαιρέτησε την διοργάνωση πρόωρα εκπλήσσοντας αρνητικά, για ακόμη μία φορα, με τη συμπεριφορά του.

Πιο συγκεκριμένα και με αφορμή μια φάση του αγώνα, όπου ο Ισπανός ανέβηκε στο φιλέ, με τον Κύργιο να χτυπάει με τεράστια δύναμη ένα φόρχαντ στο σώμα του Ναδάλ, ο 23χρονος σχολίασε στην ερώτηση δημοσιογράφου, για το αν θέλει να απολογηθεί στον Ράφα:

«Να απολογηθώ ; Για ποιο πράγμα ; Έβαλα όλη μου την δύναμη για να τον πετύχω στο στήθος. Αυτό ήθελα να κάνω. Δεν με ενδιαφέρει τίποτε άλλο.

Έχει πόσα Slams και πόσα λεφτά στην τράπεζα. Τι έγινε αν τον πετύχει μια δυνατή μπαλιά στο στήθος ; Δεν πρόκειται να απολογηθώ για αυτό. Είναι τυχερός που έχει καλά αντανακλαστικά».

Ο Κύργιος αξίζει να σημειωθεί, πως ρωτήθηκε για την συγκεκριμένη φάση, διότι δεν έκανε κάποιο νεύμα για να ζητήσει συγγνώμη από τον αντίπαλό του, αμέσως μετά τον πόντο.

Εξελέγη νέος δήμαρχος Φλώρινας -Αλλαγές και στην ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας

Καιρός: Με καύσωνα το Σαββατοκύριακο στην κάλπη