Κρατερός Κατσούλης: Οι δηλώσεις για την υγεία της Κατερίνας Καραβάτου και των παιδιών τους

Μία δημόσια εμφάνιση έκανε χθες το βράδυ ο Κρατερός Κατσούλης ο οποίος κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με την Καραβάτου. Σε παρουσίαση βιβλίου για τον εργασιακό εκφοβισμό βρέθηκε χθες βράδυ ο Κρατερός, όπου και τον συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Happy Day στον Alpha.

 

Η ρεπόρτερ της εκπομπής δεν θα μπορούσε να μη ρωτήσει τον γνωστό ηθοποιό για την περιπέτεια των παιδιών του με τον κορωνοϊό.

Να θυμίσουμε πως πριν μερικές ημέρες βρέθηκε θετική η πρώην σύζυγός του Κατερίνα Καραβάτου. Η ίδια είχε αποκαλύψει μέσα από την εκπομπή «Τι λες τώρα» ότι κόλλησαν και τα παιδιά της, Αέλια και Αρίωνας.

Ο Κρατερός Κατσούλης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι δυνατόν να μην αγχωθώ για τα παιδιά;

Εδώ αγχωνόμαστε ο ένας για τον άλλον δεν θα αγχωθούμε για την οικογένειά μας; Στην ερώτηση της δημοσιογράφου εάν το περάσαν ήπια  απάντησε: «Όλα καλά».

Ωστόσο, όταν ερωτήθη για την Κατερίνα Καραβάτου ο ίδιος δεν προέβη σε κάποια δήλωση.

Ο Κρατερός Κατσούλης ανέφερε μάλιστα ότι θα κάνει κάποια σεμινάρια σχετικά με τον εργασιακό εκφοβισμό σε συνεργασία με το Γιάννη Μαρκέτη. Θα προσπαθήσουν από κοινού να ασχοληθούν με κάποια είδη του εκφοβισμού στο εργασιακό περιβάλλον καθώς και με τη λύση του.

Κορονοιός: Μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας ενόψει και των γιορτών θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός

Η Γη Της Ελιάς

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Κουράκος σε κίνδυνο , οι έρευνες που τον οδηγούν σε πολύ σκοτεινά μονοπάτια