Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης: Η διάσταση ενός χρόνου έφερε τον χωρισμό

Σαν κεραυνός ήρθε στη showbiz ο χωρισμός που ανακοίνωσαν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης. Η επιβεβαίωση του χωρισμού έγινε μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου τους, η οποία και ανακοίνωσε την απόφαση να ακολουθήσουν δρόμους χωριστούς.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου για την Real life, η πραγματική αιτία χωρισμού φέρεται να είναι ότι το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση για περίπου έναν χρόνο. Αν και επισήμως κανείς από τους δύο δεν είχε αφήσει την οικογενειακή εστία, αρκετά βράδια ο ηθοποιός φέρεται να διανυκτέρευε στον πολυχώρο Modus Vivendi που διατηρεί παράλληλα με τις υπόλοιπες δραστηριότητες του.

Μιλώντας στη Real life, ο Κρατερός Κατσούλης δήλωσε: «Θα ήθελα να μην κάνω καμία παραπάνω δήλωση, σεβόμενος την κοινή ανακοίνωση που κάναμε με την Κατερίνα, μέσω του δικηγόρου μας. Αυτό θα ήθελα να σεβαστείτε όλοι, σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον».

Ίδια στάση κράτησε και η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία είπε χαρακτηριστικά πως «δεν θέλω να κάνω κάποια δήλωση, πέραν της ανακοίνωσης».

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι δύο πρώην σύζυγοι χειρίστηκαν με αξιοπρέπεια την απόφαση του χωρισμού τους, ενώ κανείς από τους δυο δεν είχε προκαλέσει εντάσεις στο παρασκήνιο της εκπομπής που παρουσίαζαν μαζί.

Πρώην συνεργάτες του ζευγαριού κάνουν λόγο για δυο τρυφερούς και πολιτισμένους ανθρώπους, που δεν …

έδιναν δικαιώματα, ακόμη κι αν αντιμετώπιζαν σοβαρή κρίση στην προσωπική τους ζωή. Πρόκειται άλλωστε, για δύο ανθρώπους με έντονη την αίσθηση του χιούμορ, το οποίο πολλές φορές λειτουργούσε λυτρωτικά.

Χριστίνα Μπόμπα: Θηλάζει τις δίδυμες κόρες της και το διαδίκτυο λιώνει

εφκα

Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ και oaed.gr έως 27-08-2021