Γιάννης Τσιμιτσέλης: Με δική του ζωντανή εκπομπή στο Mega

Spoilers

Σχέδια επί σχεδίων γίνονται στους τηλεοπτικούς σταθμούς εν όψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Η περίοδος που διανύουμε άλλωστε είναι η καταλληλότερη για να κλείνουν οι όποιες εκκρεμότητες έχουν απομείνει για την χρονιά που ξεκινά τον Σεπτέμβριο.

Το Mega αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο της νέας χρονιάς. Το κανάλι που ξεκίνησε και πάλι τη λειτουργία του τον Φεβρουάριο του 2020 θα έχει σχεδόν εξ’ ολοκλήρου νέο πρόγραμμα προκειμένου να μπει πιο δυνατά στον ανταγωνισμό.

Στο πρόγραμμα του σταθμού θα υπάρξουν και μεγάλες εκπλήξεις.

Μία από αυτές αφορά τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Ο Έλληνας ηθοποιός, σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά στο Newsit.gr, θα αναλάβει δική του εκπομπή στο Mega εντελώς διαφορετική από τα καθιερωμένα και εκτός τηλεοπτικού στούντιο.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα κάθε εκπομπή θα είναι σε διαφορετικό μέρος, με διαφορετικό καλεσμένο και με διαφορετικό θέμα. Ο ηθοποιός θα κάνει κάποιου είδους συνεντεύξεις σε διάφορα μέρη και θα κάνουν μαζί διαφορετικά πράγματα, από τα πιο κλασικά μέχρι τα πιο… extreme.

Παράλληλα θα γίνονται κάποιες ερωτήσεις προκειμένου το τηλεοπτικό κοινό να μάθει στοιχεία για τον καλεσμένο.

Το δημοσίευμα του Γρηγόρη Μελά αναφέρει ότι έχει γυριστεί ήδη ο «πιλότος» της εκπομπής και το μόνο που απομένει και η οριστική συμφωνία προκειμένου ο Γιάννης Τσιμιτσέλης να αποκτήσει δική του εκπομπή στο Mega.

Spoilers

Μάριος Ιορδάνου: Ένιωσα ότι είμαι νεκρός

Spoilers

Ανησυχητική έρευνα: Μήπως το smartphone μας ξέρει ήδη πολλά για εμάς !