Ήλιος 2ος’ κύκλος: Ο τραγικός θάνατος του Φίλιππου επιβεβαιώνεται από την Αλίκη

Ήλιος Β’ Κύκλος: Ο τραγικός θάνατος του Φίλιππου επιβεβαιώνεται από την Αλίκη

Το γαμήλιο πάρτι της Αλίκης και του Δημήτρη κατέληξε σε τραγωδία. Οι εχθροί του Λαϊνά και του Φίλιππου αποδείχθηκαν αδίστακτοι, βάζοντας βόμβα στη δεξίωση του γάμου, μη υπολογίζοντας καμία ανθρώπινη ψυχή ούτε τις απώλειες και τα όσα θα προκαλέσουν.

Ήλιος Β’ Κύκλος: Ο τραγικός θάνατος του Φίλιππου επιβεβαιώνεται από την Αλίκη

Μετά το συμβάν, στον χώρο υπάρχουν μόνο συντρίμμια και πεσμένα σώματα. Κανείς δεν ξέρει αρχικά ποιοι ζουν και ποιοι όχι. Οι τραυματισμένοι είναι πολύ. Ο Δημήτρης είναι κι εκείνος χτυπημένος. Το ίδιο και η Αλίκη. Ο Φίλιππος μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή αλλά πλέον είναι αργά. Έξω από το χειρουργείο περιμένουν με αγωνία η Αλίκη και η Λήδα. Η Διώνη είναι τραυματισμένη. «Δυστυχώς. Είναι πια πολύ αργά», τους ενημερώνει ο γιατρός. «Όχι. Δεν είναι αλήθεια. Δεν είναι δυνατόν», λέει μέσα στα δάκρυά της η Αλίκη. Και η Λήδα καταρρακώνεται.

Η αστυνομία καταφθάνει για να πάρει καταθέσεις. Όμως υπάρχει και κάτι ακόμη. Κάποιος πρέπει να κάνει την αναγνώριση του πτώματος. Η Αλεξάνδρα, η μητέρα του, είναι σε κατάσταση σοκ και ο αμέσως πιο κοντινός του άνθρωπος είναι η Αλίκη, η μητέρα των παιδιών του.

Η Αλίκη τρέμει στη σκέψη ότι ο άντρας που θα δει στο νεκροτομείο είναι ο Φίλιππος. Βαθιά μέσα της ελπίζει ότι έχει γίνει λάθος. Ότι ο πρώην άντρας της είναι καλά και όλο αυτό είναι ένα ψέμα. Τα βήματά της είναι αργά. Τρέμει. Δεν ξέρει τι θα αντικρίσει.

Παίρνει κουράγιο. Δεν μπορεί να κάνει κάτι διαφορετικό. Πλέον η κρίσιμη στιγμή φτάνει. Οι αστυνομικοί της δείχνουν το πρόσωπο του ανθρώπου που κείτεται ξαπλωμένος.

Μια κραυγή βγαίνει από το στόμα της και πέφτει στα χέρια των ανθρώπων της αστυνομίας σχεδόν μισολιπόθυμη. Ξεσπά σε γοερό κλάμα. «Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό», λέει μέσα στα αναφιλητά της. Μόλις την απομακρύνουν από τον θάλαμο συναντά τη Λήδα που την περιμένει όλο αγωνία. «Είναι ο Φίλιππος. Είναι νεκρός», της  ανακοινώνει. Οι δύο γυναίκες πέφτουν η μια στην αγκαλιά της άλλης για

 

αστεια

Ανέκδοτο: Οι 3 άπιστες σύζυγοι …! Τρελό γέλιο

dubai

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Στο Ντουμπαί για το videoclip της