Η Μακντέρμοτ έρχεται στην Ευρώπη για το ρεκόρ Αυστραλίας!

Spoilers

Η Νίκολα Μακντέρμοτ θα προσπαθήσει στο μίτινγκ στη Μπάνσκα Μπίστριτσα να σπάσει το ρεκόρ Αυστραλίας στο ύψος.

Μία από τις αθλήτριες που ξεχώρισε τη φετινή χρονιά στο ύψος γυναικών ήταν η Νίκολα Μακντέρμοτ. Η Αυστραλή κατέκτησε το ασημένιο στο Τόκιο.

Οι διοργανωτές του μίτινγκ ύψους στην Μπάνσκα Μπίστριτσα ανακοίνωσαν τις πρώτες συμμετοχές. Ανάμεσά τους και της Μακντέρμοτ, που ήταν δεύτερη στους Ολυμπιακούς Αγώνες, πίσω από τη Μαρίγια Λασίτσκινε.

Ο αγώνας διεξάγεται μετά μουσικής και ανήκει στην κατηγορία WIT Silver. Θα γίνει στις 15 Φεβρουαρίου. Εκτός από την Νίκολα Μακντέρμοτ, θα αγωνιστεί και η συμπατριώτισσά της Έλενορ Πάτερσον.

Η πρώτη κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο και η δεύτερη ήταν 5η στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

«Προγραμματίζω την πρώτη μου διεθνή συμμετοχή σε αγώνες στον κλειστό και ελπίζω να επιτεθώ στο εθνικό ρεκόρ και πιθανότατα στο ατομικό μου ρεκόρ συνολικά στην πορεία. Η Μπάνσκα Μπίστριτσα έχει ιδανική ατμόσφαιρα και με τη μουσική δεν μπορεί να χαθεί», δήλωσε η Μακντέρμοτ.

Το ρεκόρ Αυστραλίας στον κλειστό είναι 1,97μ. Φέτος στο μίτινγκ νικήτρια ήταν η Ουκρανή Γιαροσλάβα Μάχουτσικ με 2,06μ. που ήταν ρεκόρ αγώνα και στην πορεία αποτέλεσε και την κορυφαία επίδοση της χρονιάς σε ανοιχτό και κλειστό.

Η 24χρονη Μακντέρμοτ έχει 2,02μ. ατομικό ρεκόρ που είναι εθνικό ρεκόρ και ρεκόρ Ωκεανίας. Στον κλειστό έχει 1,83μ. από το 2017. Το ρεκόρ Αυστραλίας στον κλειστό είναι 1,97μ. και το κατέχει η Άλισον Ινβεράριτι από το 1993.

Φωτογραφία: azsportsimages/ Nassos Triantafyllou

Sex and the City – «And just like that… Big died»: Η σπαρακτική σκηνή που εξαγρίωσε του fans

Spoilers

Σοκ στο Ηράκλειο Κρήτης: Νεκρή η 46χρονη Αρετή – Ήταν μητέρα τριών παιδιών!