Η προσευχή μας για τη σωτηρία της ψυχής της μητέρας μου

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε για την απώλεια της μητέρας του σε συνέντευξή του, η οποία θα προβληθεί το Σαββατοκύριακο στην εκπομπή “Όλα για την υγεία μας”.

Το πρωί της Παρασκευής 26 Απριλίου, ένα απόσπασμα από τα λόγια του σχετικά με τη μητέρα του προβλήθηκε στο “ΜEGA Καλημέρα”. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος σχολίασε, μεταξύ άλλων, τον ρόλο που έπαιξε η πίστη του στον Θεό κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Ανέφερε, συγκεκριμένα: “Πολύ πρόσφατα, όπως ξέρετε όλοι νομίζω, περάσαμε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Αναφέρομαι στην απώλεια της μητέρας μου. Κάναμε ό,τι χρειάστηκε από ιατρική άποψη, αλλά πάντα ήμασταν κοντά στον Θεό και προσευχόμασταν. Από ένα σημείο και μετά, η προσευχή ήταν διαφορετική επειδή δεν εξαρτιόταν από εμάς”.

Επιπλέον, ο Γιώργος Αγγελόπουλος περιέγραψε τη συμπεριφορά της μητέρας του στο διάστημα πριν εκείνη αποχωρήσει από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών.

Τέλος, πρόσθεσε: “Ίσως έπρεπε να φύγει για άλλους λόγους που ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω. Δε φεύγουν άνθρωποι μόνο στα 58 όπως έγινε με τη μητέρα μου, φεύγουν και πολύ πιο νέοι άνθρωποι. Καταλήγουμε στο να μην αφήνουμε την προσευχή και τη θρησκεία μας ως την τελευταία επιλογή στην καθημερινότητά μας”.

Written by admin

Οι Καινούργιου και Μαλέσκου αποκαλύπτουν τα μυστικά τους για τις δίδυμες στιλιστικές μανούλες Μπάρμπι

Ευδοκία: “Η Eurovision δεν είναι μέτρο για την καλλιτεχνική ποιότητα”