Οι Καινούργιου και Μαλέσκου αποκαλύπτουν τα μυστικά τους για τις δίδυμες στιλιστικές μανούλες Μπάρμπι

“Γελάω γιατί γίνομαι και 40 και είμαι σιτεμένη, σε λίγο καιρό, οπότε μια χαρά” υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Καινούργιου.
Στον ίδιο τηλεοπτικό καναπέ, στην εκπομπή Super Κατερίνα, κάθισαν η Ιωάννα Μαλέσκου και η Κατερίνα Καινούργιου το πρωινό της Παρασκευής με αφορμή την επερχόμενη πρεμιέρα της πρώτης στο Tv Queen. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, όμως, η παρουσιάστρια του Alpha έκανε μια αιφνιδιαστική ανακοίνωση για την συνάδελφό της.
«Πέρα από το ότι δέχομαι σχόλια ότι είσαι πάρα πολύ όμορφη και σου πάει πάρα πολύ το πρωινό, να ξέρεις, δέχομαι και κάποια φανταστικά που μας αποθεώνουν! “Η Καινούργιου και η Μαλέσκου έχουν τον ίδιο πλαστικό”, “σαν δίδυμες σιτεμένες Μπάρμπι” γράφουν» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια της εκπομπής Super Κατερίνα για να δώσει την πρώτη απάντηση η ίδια. «Γελάω γιατί γίνομαι και 40 και είμαι σιτεμένη, σε λίγο καιρό. Οπότε μια χαρά. Αν με λέτε έτσι, εννοώ».
«Να σου πω κάτι, μην αναλώνεσαι» υπογράμμισε τότε η Ιωάννα Μαλέσκου για να απαντήσει η Κατερίνα Καινούργιου τα εξής. «Πλάκα κάνω! Απλά σου λέω πως τα διαβάζω κάθε μέρα και γελάω».
«Εγώ δεν τα διαβάζω, συνήθως μου τα διαβάζουν άλλοι. Ειδικά εδώ και πάρα πολύ καιρό όμως έχω σταματήσει να διαβάζω οτιδήποτε ξέρω πως δεν με απασχολεί, δεν με αφορά. Μη δίνεις και αξία, να σου πω την αλήθεια. Haters gonna hate και τέτοια, κατάλαβες τώρα» πρόσθεσε με χαμόγελο η Ιωάννα Μαλέσκου στον αέρα του πρωινού του Alpha.

Written by admin

Πύρρος Δήμας: Απαντά πρώτη φορά για την αλλαγή του επιθέτου της κόρης του – Δεν με πείραξε καθόλου

Η προσευχή μας για τη σωτηρία της ψυχής της μητέρας μου