Νίκος Μουτσινάς: Συμφώνησε με παίκτη Survivor

Μα τι γίνεται και στο Μαρούσι… όπου και εδρεύει η εταιρεία παραγωγής του Ατζούν; Και το γράφω έτσι μιας και έσκασε κίνηση που δείχνει πάρα πολλά μετά τα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες. Ο παρουσιαστής πάει κόντρα στο κανάλι και στην Ιωάννα Μαλέσκου, ενώ στέλνει και… μήνυμα στον Τούρκο παραγωγό για όσα θα ακολουθήσουν. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Κίνηση που δείχνει πάρα πολλά μετά τα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες. Ο γνωστός παρουσιαστής πάει κόντρα στο κανάλι και στην Ιωάννα Μαλέσκου, ενώ στέλνει και… μήνυμα στον Τούρκο παραγωγό για όσα θα ακολουθήσουν.
Ο Νίκος Μουτσινάς θέλει να κάνει την ανατροπή και να κάνει δικό του το πιο καυτό όνομα της επικαιρότητας τους τελευταίους δύο μήνες, αφού τον γουστάρει τρελά όπως μαθαίνουμε.

Φυσικά μιλάμε για τον Σάκη Κατσούλη τον οποίο σύμφωνα με τις διαρροές τον απέρριψε η ίδια η Ιωάννα Μαλέσκου αφού δεν της άρεσε να έχει δίπλα της μια δυνατή προσωπικότητα. Τώρα όλα αυτά που γράφονται για δοκιμαστικά και ότι δεν γράφει στον φακό, τα ακύρωσε ήδη ο Σάκης λέγοντας ότι δεν έγινε ποτέ!

Ο Νίκος Μουτσινάς τον θέλει στην πρεμιέρα

Φυσικά το unfair του ΣΚΑΪ δεν ήταν και ότι καλύτερο, αφού όπως τόνισε και ο ίδιος ο νικητής του Survivor, έμειναν μόνο στις συζητήσεις και δεν τον ειδοποίησαν ποτέ για την απόφαση που πήραν να μην τον επιλέξουν για το πάνελ του Love It.

Ο Σάκης Κατσούλης όμως φαίνεται ότι είναι η πρώτη επιλογή του Νίκου Μουτσινά ο οποίος γουστάρει τρελά τον νικητή του Survivor και όπως μαθαίνουμε θα τον έχει …

καλεσμένο στο Καλό Μεσημεράκι στις 20 Σεπτεμβρίου που θα κάνει και πρεμιέρα, στέλνοντας βέβαια το δικό του μήνυμα προς κάθε πλευρά για το θέμα του Σάκη Κατσούλη και του Love It.

Μαίρη Μηνά: Η τηλεοπτική εμπειρία ήταν τρομακτική κάποιες φορές

Spoilers

H αναβάθμιση των F-16C-D Block 50 και το μέλλον του στόλου των μαχητικών αεροσκαφών