Η Γη Της Ελιάς spoiler: Η επιστροφή του Στάθη στην Αρετή!

i gi tis elias

Ο Στάθης συνεχίζει να βασανίζεται για την Ιουλία και μένει μακριά από την οικογένειά του ελπίζοντας σε κάτι που όπως φαίνεται είναι μάταιο. Την ίδια στιγμή οι συγκυρίες τον φέρνουν μπροστά στις ευθύνες του, ενώ η Βασιλική και ο ερχομός της κόρης της, θα αλλάξουν τις καταστάσεις και θα τον κάνουν να πάρει την απόφαση και να γυρίσει πίσω στην Αρετή και στο σπίτι του.

 

Ο Στάθης αρχίζει να έχει ενοχές για την πλήρη διάλυση της οικογένειάς του, ενώ κάνει παράλληλα δεύτερες σκέψεις αν πρέπει να συμβιβαστεί και να γυρίσει πίσω στη γυναίκα του.

Την ίδια στιγμή κι ενώ η εγκυμοσύνη της Βασιλικής κυλάει ομαλά, μια ξαφνική αδιαθεσία την οδηγεί στο νοσοκομείο. Ολοι είναι ανάστατοι, όμως όλα πάνε καλά και η κοπέλα γεννάει ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Τα νέα μαθαίνονται και ξαφνικά όλα αρχίζουν να αλλάζουν. Ο Στάθης παίρνει τη μεγάλη απόφαση και γυρίζει πίσω στην Αρετή, ενώ αρχίζουν να συζητάνε το πώς θα έρθουν ξανά κοντά στην κόρη τους και στο εγγόνι τους.

Οπως θα δούμε πολύ αργότερα, αυτό δεν θα είναι μια εύκολη απόφαση. Ωστόσο το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου θα γίνει η αφορμή να ενωθούν οι δύο οικογένειες που τους χώριζε μεγάλο μίσος, χωρίς όμως να έχουν εξαλειφθεί όλα τα προβλήματα.

Οι καταστάσεις που θα ακολουθήσουν θα είναι δύσκολες, άλλες για γέλια κι άλλες για κλάματα!

Άνδρος: Άγγελος Λάτσιος και Γαία Μερκούρη στα χιονισμένα Άχλα

Spoilers

ΟΑΕΔ: Αναστολή λειτουργίας  των εκπαιδευτικών δομών λόγω κακοκαιρίας