Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Στέφανος έδωσε spoiler και η Ελένη ταράχτηκε

Η Γη Της Ελιάς

Καλεσμένος στην Ελένη ήταν ο Liam Ireland ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς, Η Γη της Ελιάς και μίλησε για τις εξελίξεις στη σειρά!

:Ο τηλεοπτικός Στέφανος ανέφερε: «Με κάνει πολύ χαρούμενο, είμαι ευγνώμων για αυτό που έχει γίνει, για την επιτυχία της σειράς. Βέβαια είναι ο Ανδρέας Γεωργίου, θα υπήρχε σίγουρα επιτυχία. Όλοι το βλέπουν, μ’ αρέσει αυτό, με σταματάνε στον δρόμο και μου λένε πόσο τους αρέσει η σειρά. Μου μιλούν για τον ρόλο μου, γενικά έχουν καλά λόγια να πουν και τους ευχαριστώ πολύ για αυτό. Στα social media κράζουν. Στο τέλος της ημέρες δε θα έρεπε να γίνω ηθοποιός αν δεν μπορούσα να φάω λίγο κράξιμο».

Ο ηθοποιός μίλησε για την σχέση των γονιών του και πώς ο πατέρας του κατέληξε στην Ελλάδα. «Είναι ένα πολύ όμορφο love story. Λάτρεψε την Κρήτη, αγαπούσε τους Κρητικούς. Είναι το πιο όμορφο μέρος που έχω πατήσει στη ζωή μου η Κρήτη, το γεγονός ότι μεγάλωσα εκεί με κάνει πολύ χαρούμενο. Μεγαλώνοντας στην Ελλάδα δεν είχα καταλάβει πόσο Έλληνας είμαι. Έβλεπα τον εαυτό μου σαν ξένο. Έπρεπε να φύγω από την Ελλάδα για να καταλάβω πόσο Έλληνας είμαι και πόσο αγαπάω την Ελλάδα».

Ο Liam ireland δηλώνει λάτρης του σινεμά και αποκαλύπτει το είδος των ταινιών που του αρέσουν.

«Έχω μια μεγάλη αγάπη για τις γουέστερν ταινίες, θα ήθελα να παίξω σε μια γουέστερν ταινία».

Όπως σημειώνει ο ίδιος, πριν του έρθει η πρόταση για τη σειρά του MEGA, σκόπευε να φύγει στο εξωτερικό: «Πριν μου έρθει αυτή η πρόταση για τη δουλειά δεν είχα βάλει στόχο ότι θα κάτσω στην Ελλάδα. Ήθελα πρώτα να πέτυχω στο εξωτερικό και μετά να γυρίσω στην Ελλάδα.

Λόγω κορωνοϊού γύρισα και μου ήρθε η πρόταση από τον Ανδρέα. Δουλεύομε πολύ αλλά εγώ το θεωρώ μια όμορφη ζούγκλα που όλοι προσπαθούμε να κάνουμε το δικό μας πράγμα αλλά και να συνεργαστούμε με άλλους. Δουλεύομε με σπουδαία άτομα, έχουμε φτιάξει μια όμορφη οικογένεια».

Kαι στο τέλος έδωσε spoiler για τη σειρά, Η Γη της Ελιάς: «Είναι ένας χαρακτήρας που πάντα προσπαθεί να βρει ισορροπίες, να σταματήσει το κακό. Τον πιέζει η σχέση του με την Μυρτάλη ειδικά όταν έρχεται με την Ιουλία, στο πώς να κρατήσει ισορροπία».

Και αποκαλύπτει: «Θέλω να πιστέψω ότι Μυρτάλη θα μάθει ότι έχει ‘μαγειρέψει’ τη διαθήκη ο θείος της και σύντομα. Θα σκάσει μια βόμβα κάποια στιγμή».

Η Γη Της Ελιάς

Η Γη της Ελιάς spoiler: ΣΟΚ… η Αθηνά βάζει την Μάρθα στο ελαιοτριβείο

Η Γη Της Ελιάς

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Νικόλας πεθαίνει μετά από εμπλοκή με το καρτέλ