Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Μαργαρίτα θέλει τα φτιάξει με τον Ιάκωβο – Σοβαρός τραυματισμός της Αρετής

i gi tis elias spoiler

Η Γη της Ελιάς συνεχίζεται και οι εξελίξεις της σειράς καθηλώνουν τους τηλεθεατές μπροστά από τις τηλεοράσεις του κάθε βράδυ.

Η Γη της Ελιάς: Η σειρά του Mega που τόσο έχει αγαπήσει το κοινό συνεχίζει τις μάχες σώμα με σώμα κόντρα στον «Σασμό» για την κορυφή στην τηλεθέαση.

Η υψηλή τηλεθέαση είναι ενδεικτική για το ενδιαφέρον που υπάρχει από την πλευρά των τηλεθεατών αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις στη σειρά. Χτες μάλιστα, Τρίτη (7/12), «Η Γη της Ελιάς» εκτοξεύτηκε στο 26,2% την ώρα που ο Σασμός σημείωνε 24,7%.

Τα γεγονότα δεν σταματούν με τους πρωταγωνιστές να βρίσκονται συνεχώς σε νέες περιπέτειες. Όπως σας γράψαμε χτες, η Μυρτάλη θα έρθει ξανά αντιμέτωπη με τον απαγωγέα της σε μία αρκετά περίεργη ιστορία. Την ίδια ώρα η Μάρθα αναμένεται να μάθει όλη την αλήθεια για τους γονείς της.

Στο Sportime σας έχουμε όλες τις νέες εξελίξεις με ένα νέο «Η Γη της Ελιάς spoiler». Αυτή τη φορά πρωταγωνίστρια θα είναι η Μαργαρίτα η οποία θα φανερώσει τα συναισθήματά της για τον Ιάκωβο.

Η Γη της Ελιάς: Τι θα δούμε σε επόμενα επεισόδια

Η εν ψυχρώ δολοφονία του Νικόλα αναστατώνει την Αρεόπολη και συγκλονίζει αυτούς που τον ήξεραν και τον αγαπούσαν.

Η Μαργαρίτα χωρίς ιδιαίτερη αφορμή, κάνει έναν μεγάλο καβγά με τον Ιάκωβο και καταλαβαίνει πως τα αισθήματά της απέναντί του είναι κάτι παραπάνω από φιλικά και το εξομολογείται στην Αθηνά.

Η Αρετή είναι μόνη της στο σπίτι, σηκώνεται για να κάνει δουλειές, με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει.

Ο Στάθης και η Ιουλία συναντιούνται στον δρόμο, τυχαία. Στο ίδιο σημείο θα βρεθεί και ο αστυνόμος Κουράκος, ο οποίος αποφασίζει να κάνει μια δυναμική κίνηση για να δείξει στον Στάθη ποιος έχει το πάνω χέρι στην κατάσταση, όπως έχει διαμορφωθεί.

hlios spoiler

Ήλιος spoiler: Ο Δημήτρης και η Ελπίδα πιέζουν στην ανάκριση τη γυναίκα με την ουλή

news

Μαρινάκης: Έσωσε καρκινοπαθή απο το Μεσολόγγι μετά απο ένα μήνυμα στο Instagram