Έξαψη: Κωστής και Αλέξανδρος έρχονται αντιμέτωποι

Έξαψη: Κωστής και Αλέξανδρος έρχονται αντιμέτωποι

Μία φρικτή αποκάλυψη θα σταθεί η αιτία για έναν μεγάλο καυγά, δίχως τέλος. Η πυρκαγιά στην αγροικία έσπειρε τον πανικό στους πρωταγωνιστές, αλλά και την διχόνοια ανάμεσα στο αγαπημένο ζευγάρι.

Έξαψη: Κωστής και Αλέξανδρος έρχονται αντιμέτωποι

Ο Κωστής και ο Αλέξανδρος θα έρθουν αντιμέτωποι στην Έξαψη, ύστερα από μία σοκαριστική αλήθεια, η οποία θα αλλάξει την υπόθεση, όπως την ξέρουμε μέχρι σήμερα.

Στο επίκεντρο θα βρεθεί η Εβίτα και τα λάθη του παρελθόντος. Ο πρώην της σύζυγος και ο νυν σύντροφός της, εμπλέκονται σε μία ιστορία με πολλά κρυμμένα μυστικά του παρελθόντος. Αλήθειες και ψέματα έρχονται στο φως, ενώ τίποτα δε μένει ίδιο. Τί θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς;

Η στιγμή της σύγκρουσης

Όταν ο Κωστής ανακαλύπτει πως η Τζόυς είναι κόρη του, όλος του ο κόσμος καταρρέει. Δε μπορεί να δεχτεί πως η γυναίκα που αγάπησε όσο καμία του κράτησε κρυφό ένα τόσο μεγάλο μυστικό. Μπορεί ο χωρισμός τους να ήταν ξαφνικός κι επώδυνος, ο έρωτας, όμως, δεν έσβησε ποτέ. Ο Κωστής και ο Αλέξανδρος βρίσκονταν πάντα στη ζωή της πρωταγωνίστριας, στη σειρά Έξαψη, χωρίς εκείνη να το έχει συνειδητοποιήσει.

Η αλήθεια αυτή φτάνει και στα αυτιά του Αλέξανδρου, ο οποίος μόλις έχει καταφέρει να προσεγγίσει ξανά την κόρη του. Οι εντάσεις τους ήταν μεγάλες και χρονοβόρες. Η Τζόυς δεν ήθελε να τον δει ξανά στα μάτια της, με εκείνον να προσπαθεί καθημερινά όλο και περισσότερο, φέρνοντας, επιτέλους, την ειρήνη στο σπίτι τους.

Μία ειρήνη που διαλύεται μέσα σε μια στιγμή. Όταν ο Αλέξανδρος μαθαίνει πως ο Κωστής είναι ο πατέρας της Τζόυς, ξεσπάει στην Εβίτα, στη σειρά Έξαψη. Εκείνη, προσπαθεί να μαζέψει τα σπασμένα, εξηγώντας πως το σοκ είναι το ίδιο και για εκείνη. Οι δύο άντρες συναντιούνται τυχαία και τότε ο μεγάλος καυγάς δεν αργεί να ξεσπάσει.

Ο ένας κατηγορεί τον άλλον για τις συνέπειες του παρελθόντος. Ανταλλάζουν βαριές κουβέντες, με τον Κωστή να του επιτίθεται. Μπροστά σε αυτό το συμβάν είναι ο Τίμος, ο οποίος προσπαθεί με κάθε τρόπο να τους χωρίσει. Μάταια, όμως. Αλέξανδρος και Κωστής πιάνονται στα χέρια, σε μια σύγκρουση δίχως τέλος, στη σειρά Έξαψη. Η Τζόυ παραμένει στην άγνοια. Τί θα συμβεί μόλις μάθει την αλήθεια;serfare.com

Ντρου Μπάριμορ: Εγκαταλείπει προσωρινά τον κινηματογράφο

Πέτρος Τατσόπουλος: Δεν μου τη βάρεσε στα 52 μου χρόνια να πω ότι έχω πάει με τη μισή Αθήνα