Έξαψη: Χάνει το παιδί η Κλαίρη

Έξαψη: Χάνει το παιδί η Κλαίρη

Από τον έβδομο ουρανό όπου βρισκόταν η Κλαίρη στην Έξαψη, έρχεται η στιγμή να ζήσει την κόλαση. Το σοκ θα είναι μεγάλο και κανείς δεν μπορεί να διανοηθεί μια τέτοια εξέλιξη για κανέναν άνθρωπο.

Έξαψη: Χάνει το παιδί η Κλαίρη

Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με το άγχος και την ανυπομονησία που διακατέχει μία εγκυμονούσα. Ανησυχεί για το έμβρυο, την υγεία του και φυσικά την εξέλιξη της εγκυμοσύνης. Κάτι ανάλογο βιώνει και η βασική πρωταγωνίστρια της σειράς του Mega, η Κλαίρη, την οποία υποδύεται η Αναστασία Παντούση. Μόνο για εκείνη η μέρα που τα νέα θα είναι πολύ δυσάρεστα έχουν φθάσει.

Η Κλαίρη χάνει τον κόσμο κάτω από τα πόδια της, όταν ένας ξαφνικός πόνος την οδηγεί στο γυναικολόγο. Εκεί της ανακοινώνεται ότι το παιδί που κυοφορούσε δεν ζει πια. Στην αγαπημένη μας σειρά, Έξαψη, η Κλαίρη χάνει το παιδί και αδυνατεί να πιστέψει αυτό που της συμβαίνει. Δεν έχει πού να γύρει, δεν μπορεί να στηριχθεί σε κανέναν. Ακόμη και η σχέση της με τον Αλέξανδρο (Τάσο Νούσια) μετά από τραγικό αυτό γεγονός είναι τεταμένη. Θέλει χρόνο να συνέλθει, καθώς δεν είχε σκεφθεί ότι θα βρισκόταν ενώπιον μιας τέτοιας δύσκολης κατάστασης.

Ο Αλέξανδρος της δίνει το χρόνο που χρειάζεται, περνώντας τις μέρες του με τη Τζόυ, την κόρη του. Αρχίζουν να επικοινωνούν ξανά, σαν πατέρας με κόρη.

Ο χρόνος αποδεικνύεται γιατρός για την Κλαίρη, η οποία δείχνει ν’ ανακάμπτει μετά τις τελευταίες αναποδιές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα απουσιάζουν οι εντάσεις μεταξύ τους. Προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της, να σταθεί όρθια για το κοριτσάκι που ήδη φροντίζει και να δει τη ζωή με μεγαλύτερη αισιοδοξία.serfare.com

8 λέξεις: Ξανά μαζί Εύα και Νικηφόρος

8 λέξεις: Ξανά μαζί Εύα και Νικηφόρος

Survivor spoiler: Μεταγραφή στους Μπλέ και κλικα με Αλέξη Παππά ο Ντάφυ

Survivor: Η πικρία του Τριαντάφυλλου μετά την υποψηφιότητά του και ο καυγάς με τον Γιώργο Κόρομι