Μαρία Ηλιάκη: Απασφάλισε για το Νίκο Μουτσινά … δεν θέλω να μιλήσω πάλι για εκείνον

Spoilers

Η Μαρία Ηλιάκη έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο ένθετο των Παραπολιτικών και αναφέρθηκε και στη σχέση με το Νίκο Μουτσινά.

 

Λίγες εβδομάδες μετά την τηλεοπτική επιστροφή της, η Μαρία Ηλιάκη μίλησε στη Σπυριδούλα Τριάντου και στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά για το νέο της βήμα στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου και την παρότρυνση από τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη, ενώ ξεκαθάρισε ότι δε θέλει να ξαναμιλήσει για τον Νίκο Μουτσινά.

«Το σκέφτηκα, το συζήτησα με τον άντρα μου και με παρότρυνε να το κάνω. Ήταν ένα συν για εμένα για να πω το ναι.

Ήταν ένας από τους σημαντικούς λόγους που δέχτηκα η Κατερίνα Καραβάτου. Με ξέρει καλά, την ξέρω κι εγώ και γνωριζόμαστε από την αρχή. Επίσης σημαντικό είναι πως η εκπομπή δεν είναι καθημερινή, καθώς δεν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω στους ρυθμούς του καθημερινού…» ανέφερε η Μαρία Ηλιάκη για το τηλεοπτικό comeback της.

Η παρουσιάστρια πρόσθεσε: «Δεν είχα συνεργαστεί ποτέ με το κανάλι και είμαι πολύ χαρούμενη, το αγαπούσα πολύ ως θεατής.

Μου άρεσε πολύ η αισθητική του, οι παραγωγές του. Τώρα υπάρχει μία ωραία συναδελφικότητα, μια αλληλεγγύη το να στηρίζουμε η μια εκπομπή την άλλη και χαίρομαι που μετέχω σε αυτό… Τα νούμερα τα κοιτώ συνέχεια. Είμαι νουμεράκιας.

Είμαι φαν. Βλέπω τις αναλύσεις, τα κοινά, τα τέταρτα. Πέρα από το άγχος που δημιουργούν, έχουν και ενδιαφέρον όταν τα κοιτάς πιο αναλυτικά και βλέπεις τι αρέσει στον κόσμο».

Αναφορικά με τον Νίκο Μουτσινά, η Μαρία Ηλιάκη τόνισε πως «δε θέλω να ξαναμιλήσω για τον Νίκο… Θα σου πω μόνο ότι κατά βάθος αγαπιόμαστε πολύ».

Σασμός spoiler: Η Ανθούλα κλεισμένη σε ίδρυμα – Αυτή την έκλεισε

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: «Ντροπή σου» Ο Στέφανος φτύνει τον πατέρα του

Η Γη Της Ελιάς spoiler: «Ντροπή σου» Ο Στέφανος φτύνει τον πατέρα του