Άντζελα Δημητρίου: Το αντίο στον Τόλη Βοσκόπουλο

Το αντίο στον Τόλη Βοσκόπουλο

Σήμερα ο Τόλης Βοσκόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 81 ετών.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που τον αποχαιρέτισαν με αναρτήσεις του είναι κι η Άντζελα Δημητρίου, η οποία είχε συνεργαστεί μαζί του: «Ένα μεγάλο αντίο και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε έναν από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες και ανθρώπους που γέννησε η χώρα μας και είχα την τιμή και την χαρά να συνεργαστώ μαζί του και να γνωρίσω τον «άνθρωπο» Τόλη μέσα από τις συνεργασίες μας..

Γιατί ήσουν για όλους, ο αγαπητός Τόλης, το πρότυπο του οικογενειάρχη, το παράδειγμα του δασκάλου, το υπόδειγμα του συνεργάτη, ο έντιμος, ο εργατικός, ο ευγενής και χαμογελαστός άνθρωπος που πάντα με τον καλό του λόγο και ποτέ διαφορετικά σκεπτόμενος, έβρισκες τον μαγικό τρόπο να φωτίζεις το σκοτάδι με τις ερμηνείες σου. Δεν είπες ποτέ κακό λόγο για κανέναν!

Υπήρξες, πάντα, μια μεγάλη, ανοιχτή, θερμή αγκαλιά!

Άνθρωπος γλυκύτατος, νηφάλιος στο πνεύμα και αριστοκράτης στην παράσταση. Τα λόγια, όμως, είναι φτωχά ώστε να καλύψουν το τεράστιο κενό που θα δημιουργήσει η

απουσία σου γιατί από σήμερα η ελληνική μουσική σκηνή είναι πιο άδεια, γιατί κανείς από εμάς, που σε γνωρίσαμε δεν μπορεί να δεχθεί…

αδυνατεί να πιστέψει ότι εσύ μια αστείρευτη πηγή ζωντάνιας, ανεξάντλητης ενέργειας και θετικής σκέψης θα άφηνες πίσω σου, τόσο ξαφνικά, τόσο μεγάλο κενό.

Καλό ταξίδι Πρίγκιπα μου στου Παραδείσου τις γειτονιές που σήμερα μεταναστεύεις…»

nikos portokaloglou

Νίκος Πορτοκάλογλου: Έγινε παππούς ο τραγουδιστής … η φωτογραφία μέσα στο μαιευτήριο με την εγγονή του

αγριες μελισσες

Άγριες μέλισσες 3ος κύκλος: Ξεκινάνε τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου της αγαπημένης σειράς