Ανέκδοτο: Και ο θεός έπλασε την γυναίκα !

Όταν ο Θεός έφτιαξε τη γυναίκα εργαζόταν μέχρι αργά την 6η ημέρα ένας άγγελος πλησίασε και του είπε: – Γιατί σπαταλάς τόσο πολύ χρόνο για αυτή; Ο Κύριος απάντησε:– Ξέρεις πόσες προδιαγραφές πρέπει να πληροί για να την τελειοποιήσω; Πρέπει να μπορεί να πλυθεί να παίζει περισσότερους από 200 ρόλους να μπορεί να φτιάξει όλων των ειδών τα φαγητά, θα πρέπει να μπορεί να αγκαλιάζει πολλά παιδιά ταυτόχρονα, να δίνει μια αγκαλιά που θα θεραπεύει οτιδήποτε, από ένα πληγωμένο γόνατο μέχρι μια….

πληγωμένη καρδιά και να τα κάνει όλα αυτά με μόνο 2χέρια.

Ο άγγελος εντυπωσιάστηκε πολύ και του απάντησε. -Μα μόνο 2 χέρια…..αδύνατον! Και είναι το βασικό μοντέλο; Πολλή δουλειά για μια μέρα περίμενε μέχρι αύριο και την ολοκληρώνεις.
– Όχι , είπε ο Κύριος είμαι τόσο κοντά στην ολοκλήρωση της δημιουργίας που θα είναι η αγαπημένη της καρδιάς μου. Θεραπεύεται μόνη της όταν αρρωσταίνει και δουλεύει 18 ώρες την ημέρα.

Ο άγγελος πλησίασε και άγγιξε την γυναίκα. – Μα την έφτιαξες τόσο μαλακή Κύριε. – Είναι μαλακή είπε ο Κύριος αλλά την έφτιαξα και πολύ δυνατή. Δεν διανοείσαι τι μπορεί να αντέξει για να αντεπεξέλθει. – Μπορεί να σκεφτεί; ρώτησε ο άγγελος.

Ο Κύριος απάντησε: – Όχι μόνο να σκεφτεί, αλλά να αιτιολογήσει και να διαπραγματευθεί. – Ο άγγελος άγγιξε της Γυναίκας το μάγουλο… – Κύριε, φαίνεται πως η δημιουργία σου στάζει! Της έχεις βάλει πολλά βάρη. – Δεν στάζει… είναι δάκρυ, ο Κύριος διόρθωσε τον άγγελο. – Τι εξυπηρετεί; ρώτησε ο άγγελος.

Και είπε ο Κύριος: -Τα δάκρυα είναι ο τρόπος να εκφράσει τη λύπη της τις αμφιβολίες της την αγάπη της τη μοναξιά της τον πόνο και την υπερηφάνειά της. Αυτό έκανε μεγάλη εντύπωση στον άγγελο. – Κύριε είσαι ιδιοφυΐα σκέφτηκες τα πάντα η Γυναίκα είναι πραγματικά υπέροχη! –

Η Γυναίκα έχει αντοχές που εντυπωσιάζουν τον άντρα. Μπορεί να διαχειριστεί προβλήματα και να έχει πολλές ευθύνες. Δημιουργεί ευτυχία, αγάπη και έχει άποψη. Χαμογελάει όταν θέλει να τσιρίξει. Τραγουδάει όταν θέλει να κλάψει, κλαίει όταν είναι ευτυχισμένη και γελάει όταν φοβάται. Δίνει μάχη για τα πιστεύω της. Αντιμάχεται την αδικία. Δεν δέχεται το “όχι” για απάντηση, όταν διαβλέπει καλύτερη λύση. Δίνει τον εαυτό της για την προκοπή της οικογένειάς της. Συνοδεύει τη φίλη της στο γιατρό αν φοβάται. Η αγάπη της είναι άνευ όρων. Κλαίει όταν τα παιδιά της κερδίζουν. Είναι ευτυχισμένη όταν οι φίλοι της τα καταφέρνουν. Χαίρεται όταν ακούει για μια γέννηση ή ένα γάμο. Είναι συντετριμμένη όταν χάνεται κάποιος συγγενής ή φίλος. Αλλά βρίσκει τη δύναμη να συνεχίσει στη ζωή. Γνωρίζει πως ένα φιλί και μια αγκαλιά θεραπεύουν μια πληγωμένη καρδιά.

Έχει μόνο ένα ελάττωμα…Ξεχνάει τι αξίζει…»

Διαβάστε περισσότερα
Στεφανία Καρρά

Written by Στεφανία Καρρά

Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο SOK απο την πρώτη μέρα

Ανέκδοτο: Τα εσ^ρουχα και το ρολόι ! Τρελό γέλιο

Ανέκδοτο: Τα 3 μωρά ! Τρελό γέλιο