Ανδρέας Μορφωνιός: Μαζευτήκαμε μια μεγάλη παρέα στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο και θα συνεχίσουμε τον επόμενο χρόνο και με νέα πρόσωπα

Spoilers

Δημοσιεύθηκε: 28 Ιουνίου 2021 21:15

Ο σκηνοθέτης Ανδρέας Μορφωνιός δίνει την δική του απάντηση για τη φετινή επιτυχία της ΕΡΤ στις σειρές μυθοπλασίας.

Ανδρέας Μορφωνιός: «Μαζευτήκαμε μια μεγάλη παρέα στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο και θα συνεχίσουμε τον επόμενο χρόνο και με νέα πρόσωπα».

Τι σας αφήνει αυτός ο κύκλος του «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», μιας σειράς που κατάφερε να αφήσει το στίγμα της σε μια πολύ ανταγωνιστική ζώνη χαρίζοντας για πρώτη φορά στη δημοσία τηλεόραση διψήφια νούμερα τηλεθέασης;

Όλο το άνοιγμα που έκανε φέτος η ΕΡΤ μπαίνοντας με τόλμη και φρέσκες ιδέες στα τηλεοπτικά πράγματα είναι ένα κερδισμένο στοίχημα. Κατ’ αρχάς, επανέφερε τη μυθοπλασία σε ανταγωνιστικό επίπεδο. Αυτό ήταν κατόρθωμα για το κρατικό κανάλι που κινούνταν σε χαμηλές πτήσεις. Τους βγήκε.

Έφερε τον κόσμο πίσω στη δημόσια τηλεόραση, Τράβηξε το κοινό. Ήταν μια κερδισμένη χρονιά, τόσο για την ΕΡΤ όσο και για τη μυθοπλασία. Παράλληλα, έγινε ένα άνοιγμα γερό και στα άλλα κανάλια, Εμάς μας αφήνει μια πολύ ωραία γεύση αυτό. Μαζευτήκαμε μια μεγάλη παρέα στο «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

Σαφώς και υπήρχε πολλή κούραση, λόγω του μεγάλου όγκου των επεισοδίων. Τα γυρίσματα ήταν δύσκολα και πολύωρα, αλλά είχαμε ένα εξαιρετικό καστ με πολύ χαρούμενους ανθρώπους. Αυτό μας δίνει κουράγιο και δύναμη να προετοιμάσουμε την επόμενη σεζόν.

Στην οποία, απ’ ό,τι φαίνεται, θα υπάρχουν αρκετές αλλαγές σε επίπεδο πλοκής και ηθοποιών.

Η ιστορία με την οποία ξεκίνησε η σειρά αφορούσε κληρονομιά που εξαιτίας της αυτά τα παιδιά ήρθαν στο χωριό. Αυτό πλέον ολοκληρώνεται. Κλείνει ένας κύκλος και ταυτόχρονα ανοίγει ένας καινούργιος.

Συμβαίνουν ορισμένα πράγματα που αφήνουν πολλά μέτωπα ανοιχτά. Στην επόμενη σεζόν βλέπουμε τους ήρωες ένα μήνα με τα τελευταία γεγονότα.

Παράλληλα, η άφιξη στον Πλάτανο ενός ζευγαριού με τη δεκαεννιάχρονη κόρη του θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στη ζωή των κατοίκων του χωριού, καθώς οι νεοφερμένοι φαίνεται ότι κρύβουν κάποιο μυστικό. Στην πραγματικότητα ο σκοπός για τον οποίο έρχονται είναι τελείως διαφορετικός από αυτόν που δείχνουν αρχικά.

Επίσης ο παπάς και η δασκάλα του χωριού αποχωρούν. Τη θέση τους θα πάρουν καινούργια πρόσωπα. Επιπροσθέτως θα δούμε μία ακόμα κοπέλα, η οποία θα υποδυθεί τη σύντροφο του Παναγή.

Θα είναι, δηλαδή, ερωτική αντίζηλος της Κατερίνας. Είπε στο 7 μέρες Tv.

Spoilers

Αγγελική spoiler: Δείτε πρώτοι όσα θα συμβούν στο αποψινό επεισόδιο

Spoilers

Κοζάνη: Σκότωσε τη γυναίκα του και έλεγε ότι έπεσε από τη σκάλα