Αλληλομηνύονται στη ΝΔ με «φόντο» την υποψηφιότητα Κουράκη!

Σφοδρός εσωκομματικός πόλεμος είναι σε εξέλιξη στην τοπική ΝΔ, με αφορμή την επιλογή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να στηρίξει τον Γιάννη Κουράκη ως υποψήφιο δήμαρχο.

Η ΝΔ στηρίζει ως «ανεξάρτητο» υποψήφιο τον Γ. Κουράκη, στον οποίο όμως έχει δώσει χρίσμα το ΚΙΝΑΛ και τα στελέχη της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ κάνουν λόγο για «μαύρη κηλίδα» στην ιστορία της παράταξης στο νομό Ηρακλείου.

Με έντονο τρόπο αντέδρασε στη στήριξη Κουράκη από τη ΝΔ, ο επιλαχών βουλευτής του κόμματος και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ηρακλείου, Γρηγόρης Πασπάτης.

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στο facebook, «η υποψηφιότητα του κ. Κουράκη για το δήμο Ηρακλείου δεν συνάδει με την ιστορία, το ύφος και τα πολιτικά χαρακτηριστικά της κεντροδεξιάς παράταξης στην πόλη μας».

Ανάλογη θέση εξέφρασε και ο πρώην βουλευτής, Κώστας Μπαντουβάς, ο ο οποίος, σχολιάζοντας την ανάρτηση του κ. Πασπάτη και απαντώντας σε άλλο χρήση, μίλησε ακόμα πιο σκληρά για «αηδιαστική συναλλαγη- διαπλοκη μιντιακής/εκδοτικής και επιχειρηματικής φύσεως»!

Αυτή όμως η θέση του τον έβαλε στο στόχαστρο του εσωκομματικού του αντιπάλου, Λευτέρη Αυγενάκη, που ήταν και ο «εμπνευστής» της στήριξης Κουράκη, μαζί με το ΚΙΝΑΛ ! Ο ίδιος βέβαια ο κ. Αυγενάκης δεν μίλησε, αλλά μίλησαν οι «άνθρωποί» του και είναι φανερό ότι διοχετεύτηκαν σχόλια σε μέσα ενημέρωσης από τον ίδιο τον γραμματέα της ΝΔ σε βάρος του κ. Πασπάτη.

Επίσης η πρώην αντιδήμαρχος Ηρακλείου, Αθηνά Σπανάκη, κατά τα φαινόμενα υποψήφια βουλευτής της ΝΔ σε συνεχείς αναρτήσεις της επιτίθεται στον κ. Πασπάτη για τη θέση που εξέφρασε!

Για τις αναρτήσεις έγιναν ακόμα και μηνύσεις οι οποίες τελικά αποσύρθηκαν αλλά το κλίμα παραμένει τεταμένο…

Πρόεδρος ΤΑΙΠΕΔ: Μπουλντόζες μετά το καλοκαίρι στο Ελληνικό

Ελληνίδα μεταδιδακτορική ερευνήτρια πήρε υποτροφία από τη NASA