Αλκοόλ, σεξ και ναρκωτικά: Οι Bρετανοί δεν είναι… νηφάλιοι στο κρεβάτι

0
79

Οι νέοι έχουν περισσότερες πιθανότητες να κάνουν σεξ υπό την επήρεια οινοπνεύματος ή ναρκωτικών ουσιών σε σχέση με τους άλλους λαούς της Δύσης, όπως προκύπτει από έρευνα της «Global Drug Survey». Στην έρευνα συμμετείχαν εκτός χώρες της Ευρώπης, οι ΗΠΑ, ο Καναδάς και η Αυστραλία.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, οι Βρετανοί νεαρής ηλικίας με υψηλά εισοδήματα είναι ευεπίφοροι στον συνδυασμό ουσιών και σεξ.

Στην έρευνα «Global Drug Survey, όπου συμμετείχαν 22.000 άτομα, οι επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το αλκοόλ, η κάνναβη και η κοκαΐνη είναι αυτά που προτιμούν οι νέοι για να κάνουν σεξ με τον/την σύντροφο.

Για τον επικεφαλής της έρευνας, καθηγητή Γουίλ Λόουν, το αλκοόλ έρχεται πρώτο στις προτιμήσεις των νέων, προτού ξαπλώσουν στο κρεβάτι. Περίπου το 58% των ανδρών και το 60% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα παραδέχθηκαν ότι δεν ήταν νηφάλιοι πριν από το σεξ (στοιχεία για το 2018).

Αλλά δεν είναι μόνο το ποτό που καταναλώνουν οι Βρετανοί, προτού γνωριστούν… καλύτερα.

Η έκθεση αναφέρει ότι οι Βρετανοί νεαρής ηλικίας συνδυάζουν σεξ και ναρκωτικά κάνοντας «chemsex», αχαλίνωτο σεξ με υπό την επήρεια ουσιών με αρκετούς παρτενέρ.

Όπως αναφέρει στο BBC ο επικεφαλής της έρευνας, άνδρες και γυναίκες ανεξαρτήτου σεξουαλικού προσανατολισμού καταφεύγουν στο «chemsex», ωστόσο οι ομοφυλόφιλοι και οι αμφιφυλόφιλοι έχουν περισσότερες πιθανότητες να υιοθετήσουν αυτή τη συμπεριφορά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here