Άγριες Μέλισσες spoiler: Τα σκοτεινά μυστικά που θα αλλάξουν τη ζωή της Κορίνας

Άγριες Μέλισσες spoiler: Τα σκοτεινά μυστικά που θα αλλάξουν τη ζωή της Κορίνας

Μία μεγάλη αλλαγή θα δουν οι τηλεθεατές από την Κορίνα, στις Άγριες Μέλισσες. Η νεαρή πρωταγωνίστρια θα συνειδητοποιήσει σύντομα πως δεν ζει σε ένα ροζ σύννεφο. Αντιθέτως, η οικογένειά της έχει πολύ σκοτεινά μυστικά, τα οποία θα της αλλάξουν τη ζωή.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Τα σκοτεινά μυστικά που θα αλλάξουν τη ζωή της ΚορίναςΟ Μπάμπης θα είναι το κλειδί, για να ανακαλύψει η Κορίνα την σκληρή αλήθεια. Ο πατέρας της δεν είναι το πρότυπο που πάντοτε είχε. Δεν είναι καλός άνθρωπος, όλα αυτά που υποστηρίζει δεν είναι για το καλό τους…

Η γνωριμία της με τον Μπάμπη θα είναι καταλυτική, για την εξέλιξη του ρόλου. Σύντομα η Κορίνα θα μάθει όλα τα εγκλήματα του Ακύλα, αλλά και τα βασανιστήρια που πέρασαν πολλοί άνθρωποι εξαιτίας του…

Παράφορα ερωτευμένη με τον Μπάμπη, η Κορίνα θα αλλάξει σημαντικά, στις Άγριες Μέλισσες. Θα ψάξει να βρει στοιχεία και θα στήσει τον ίδιο της τον πατέρα στον τοίχο. Σύμφωνα με το TV Mania, η νεαρή πρωταγωνίστρια θα δείξει πολλές ομοιότητες με την Πηνελόπη.

Όπως έκανε η Πηνελόπη με τον Δούκα, το ίδιο θα κάνει και η Κορίνα με τον Ακύλα. Θα βοηθήσει τον Μπάμπη στον αγώνα του, θα προδώσει τον αγαπημένο της “μπαμπά”.

Θα γυρίσει οριστικά την πλάτη της στον Μελέτη, ο οποίος θα πέσει από τα σύννεφα, όταν μάθει πως ο Βαμβακάς διεκδικεί τη σύζυγό του.

Η Κορίνα θα πάει κόντρα σε όλους. Θα θελήσει εκδίκηση, θα βοηθήσει όσους το έχουν ανάγκη. Το σημαντικότερο; Θα συμφιλιωθεί με την μητέρα της, αλλά και με τον αδελφό της. Όλοι τους θα γινούν μια γροθιά.

Spoilers

Πρόσληψη από ιδιώτες Αξιωματικών Υγειονομικού στην Ελληνική Αστυνομία

Spoilers

Νόμος 4858/2021: Κώδικας νομοθεσίας για την προστασία των αρχαιοτήτων