Άγριες Μέλισσες: Η εξαφάνιση του Ευτύχη φέρνει πανικό στο Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες: Η εξαφάνιση του Ευτύχη φέρνει πανικό στο Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες: Μία ακόμη συγκλονιστική εξέλιξη έρχεται για να ανατρέψει τα πάντα στο Διαφάνι. Συγκεκριμένα, η εξαφάνιση του Ευτύχη είναι αυτή που θα δημιουργήσει τον απόλυτο πανικό, στις Άγριες Μέλισσες.

Άγριες Μέλισσες: Η εξαφάνιση του Ευτύχη φέρνει πανικό στο Διαφάνι

Ο μικρός, παρόλο που ενθουσιάζεται με τη νέα του οικογένεια, θα αποφασίσει να το σκάσει, μέσα σε μια στιγμή. Η ψυχή της Βιολέτας θα κοπεί στα δύο, ενώ ο Μιλτιάδης θα θεωρήσει τον εαυτό του ως κύριο υπαίτιο.

Όλοι οι κάτοικοι θα ξεχυθούν στους δρόμους, ψάχνοντάς τον παντού, από χωράφι σε χωράφι. Ο μικρός Ευτύχης, όμως, έχει κρυφτεί καλά. Ποιοι είναι οι λόγοι που τον οδήγησαν στο να το σκάσει από τη νέα του οικογένεια;

Ο Μιλτιάδης φοβόταν πως η υγεία του θα σταθεί εμπόδιο στην υιοθεσία του μικρού. Ο εγκλεισμός του στο ψυχιατρείο, τα φάρμακα, αλλά και οι πράξεις του στο παρελθόν, θα ήταν ο βασικός λόγος για να μη καταφέρει η οικογένεια να υιοθετήσει τον Ευτύχη.

Η Μαργαρίτα Γερμενή τους επισκέπτεται σύντομα και στέκεται η αιτία για την εξαφάνιση του Ευτύχη, στις Άγριες Μέλισσες. Ο εξονυχιστικός της έλεγχος στο σπίτι του Μιλτιάδη και της Βιολέτας αγχώνει πολύ τον πρωταγωνιστή, ο οποίος συνεχίζει να έχει οράματα. Ο Γιάννος εμφανίζεται για ακόμη μία φορά, φωνάζοντας: “Γιατί πατέρα βάζεις άλλον στη θέση μου”

Έτσι, η απόφαση της κοινωνικής λειτουργού θα πικράνει τα μέλη της οικογένειας, ενώ θα δημιουργήσει κι έντονη ανησυχία στον μικρό ήρωα. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με όλες τις υπόλοιπες αποκαλύψεις, θα οδηγήσει τον Ευτύχη σε εξαφάνιση, στις Άγριες Μέλισσες. Η φυγή του θα αναστατώσει όλο το Διαφάνι. Το καφενείο θα ξεσηκωθεί, ενώ στην έρευνα θα συμμετέχουν όλοι. Ποιος θα τον εντοπίσει;

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

serfare.com

Κώστας Δόξας: Οι αποκαλύψεις του αδερφού του Άκη Δείξιμου – Λεπτομέρειες για τη σχεση του ζευγαριού

Ο πιο υγιεινός τρόπος για να καθαρίσετε τον φούρνο σας!