Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω εκτός ελέγχου

Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω εκτός ελέγχου

Άγριες Μέλισσες: Από τη στιγμή που η Δρόσω επέστρεψε στο Διαφάνι, η Ασημίνα ήταν σίγουρη πως η αδελφή της θα διεκδικήσει το παιδί. Και οι φόβοι της επιβεβαιώνονται με τον χειρότερο τρόπο στα επόμενα επεισόδια.

Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω εκτός ελέγχου

Η Δρόσω, όπως θα παρακολουθήσουμε, όχι μόνο στέλνει εξώδικο στον Νικηφόρο και στην αδελφή της, αλλά ξεφεύγει από κάθε έλεγχο και κάνει τη μία επιπόλαιη κίνηση μετά την άλλη, καθώς νιώθει απεγνωσμένη, αλλά και μετανιωμένη για την απόφασή της να δώσει το παιδί της. Ο Νικηφόρος αποφασίζει πως η καλύτερη λύση είναι να φύγουν με την Ασημίνα και το παιδί στο Παρίσι, καθώς πια δεν υπάρχει ηρεμία στην οικογένειά τους και κάθε μέρα που περνάει διαλύονται.

Ωστόσο, αυτή η κίνηση εξοργίζει ακόμη περισσότερο τη Δρόσω, η οποία έχοντας πάντα συμπαραστάτη τον Κωνσταντή κάνει πράξη τις απειλές της και αποφασίζει να προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Ασημίνας και του Νικηφόρου τη στιγμή που εκείνοι μαζί με το παιδί προσπαθούν να κάνουν μια νέα αρχή στο Παρίσι. Βέβαια, ο Σέργιος δεν μοιάζει έτοιμος να μείνει μόνιμα σε μια ξένη χώρα μακριά απ’ τους δικούς του.

Η Δρόσω είναι αποφασισμένη να σύρει στα δικαστήρια την αδελφή της και να διεκδικήσει τον γιο της και η είδηση αυτή φτάνει σύντομα στο Παρίσι. Η Ασημίνα μαθαίνει πως η Δρόσω προχωράει δικαστικά, αλλά επιμένει στην απόφασή της. Οι δύο αδελφές είναι έτοιμες να δώσουν η καθεμία τη μάχη της για το παιδί. Η Ελένη, στη μέση, προσπαθεί μάταια να τις συνεφέρει. Εν τω μεταξύ, η Ουρανία μαθαίνει πως ο Σέργιος είναι παιδί της Δρόσως και νιώθει ενοχές που δεν βοήθησε την Ασημίνα όταν το χρειαζόταν και την έκρινε.

Τις επόμενες μέρες, η Δρόσω είναι αποφασισμένη να διχάσει όλους τους αγαπημένους τους ανθρώπους και ο Φανούρης με τη Ρίζω βρίσκονται αντιμέτωποι με την κοπέλα, η οποία σκοπεύει να τους ρίξει στη μάχη για την αναγνώρισή της ως βιολογική μητέρα του παιδιού. Εκείνοι, όμως, είναι διατακτικοί. Ξέρουν πως αν δεχτούν να τη βοηθήσουν είναι σαν να στέκονται απέναντι από την Ασημίνα, και αυτό τους πληγώνει. Άγριες Μέλισσες

Παράλληλα, η τελευταία και ο Νικηφόρος συνεχίζουν την προσπάθεια μιας ανέμελης ζωής στο Παρίσι, μέχρι που βρίσκονται αντιμέτωποι με μία δυσάρεστη είδηση. Η Δρόσω, συνεχίζοντας την αυτοκαταστροφική συμπεριφορά της, ρίχνει μία «βόμβα» στο χωριό. Αποκαλύπτει σε όλους την αλήθεια για τον Σέργιο σε μία προσπάθεια να αποκτήσει συμμάχους.

Όλοι είναι σοκαρισμένοι μετά την αποκάλυψη της Δρόσως, αλλά κανείς δεν ξέρει αν πρέπει να ταχθεί με κάποια πλευρά. Από την άλλη, η Ζορζέτ προσπαθεί να πείσει τον Νικηφόρο να βρουν μία συμβιβαστική λύση με τη Δρόσω, ενώ την ίδια στιγμή στο Διαφάνι προσπαθούν να πείσουν τη Δρόσω να μην τραβήξει το σκοινί. Καμία, όμως, απ’ τις δύο πλευρές δεν φαίνεται να υποχωρεί και ο Κωνσταντής προτείνει στη Δρόσω μία παράτολμη λύση. Ο πόλεμος ανάμεσα στα αδέλφια είναι ορατός και κανείς δεν κάνει πίσω μέχρι να κερδίσει.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

serfare.com

Αννίτα Πάνια: Κρούσματα κορονοϊού στην Αννίτα Πάνια – Κόπηκε στον αέρα η εκπομπή

Έγκυος η Νάντια Μπουλέ – Ποιος είναι ο σύντροφος της, Γιώργος Ισαάκ