Άγριες Μέλισσες 3ος Κύκλος: Η επιστροφή της Δόμνας και το μέλλον του Μελέτη

Άγριες Μέλισσες Γ Κύκλος: Επιστροφή Δόμνας και το μέλλον του Μελέτη

Η Δόμνα από τις Άγριες Μέλισσες, κατά κόσμον Νεφέλη Κουλούρη, θα είναι ένα από τα πρόσωπα που θα απασχολήσουν στον τρίτο κύκλο. Ποιος είναι ο λόγος που θα επιστρέψει και ποια θα είναι η πορεία του αδερφού της, Μελέτη;

Άγριες Μέλισσες Γ Κύκλος: Επιστροφή Δόμνας και το μέλλον του Μελέτη

Συνέντευξη στο περιοδικό ‘Τηλεθεατής’ έδωσε η ηθοποιόςΝεφέλη Κουλούρη. Η Δόμνα των Αγρίων Μελισσών δεν γινόταν να μην ερωτηθεί για τη συνέχεια της δημοφιλής σειράς και το λόγο της επιστροφής της στο Διαφάνι.

Οι Άγριες Μέλισσες μπαίνουν σε μια πολύ ενδιαφέρουσα περίοδο…

Βεβαίως, και αν δεν κάνω λάθος είναι η πρώτη δραματική σειρά που καταπιάνεται με αυτό το θέμα, οπότε έχω κι εγώ –φαντάζομαι και ο κόσμος- πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και περιέργεια να δω πώς οι σεναριογράφοι μας, που έχουν αποδείξει πόσο δημιουργικά και όμορφα γράφουν, θα καταπιαστούν με αυτό το θέμα και πώς θα μπλεχτούν οι ήρωες μέσα σε όλη αυτή την πολιτική κατάσταση. Θεωρώ ότι πολύ σωστά τοποθετείται η τρίτη σεζόν της σειράς σε αυτή την περίοδο.

Τι να περιμένουμε από τη Δόμνα στον τρίτο κύκλο;

Θα επιστρέψει, έχει να κλείσει κεφάλαια, αν και δεν θέλει να επιστρέψει νομίζω, δεν περνάει καθόλου καλά εκεί. Προφανώς θα γίνει μια δίκη, οπότε θα πρέπει να καταθέσει. Σίγουρα θα είναι αυτός ένας λόγος που θα γυρίσει. Από εκεί και πέρα, δεν ξέρω αν θα παραμείνει ή όχι, αυτό είναι στο χέρι των σεναριογράφων.

Και βέβαια, έχουμε όλοι περιέργεια να δούμε και το ρόλο του αδερφού της, του Μελέτη, στη συγκεκριμένη περίοδο.

Είναι πολύπαθο αυτό το παιδί. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον τι στάση θα κρατήσει ο Μελέτης. Όπως έχουμε δει, ρέπει προς το κακό, παρότι έχει και καλά στοιχεία, τα οποία η Δόμνα, ως αδελφή του, έχει αναγνωρίσει. Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι ο ρόλος του βαδίζει πάντα σε ένα τεντωμένο σχοινί μεταξύ του κακού και του καλού, έχουμε πολύ τρυφερές του στιγμές και πάρα πολύ σκληρές. Οπότε, θα έχει πολύ ενδιαφέρον πώς οι σεναριογράφοι θα πλέξουν την ιστορία του την επόμενη σεζόν. Προς τα πού θα κινηθεί, αν θα αλλάξει γνώμη.

 

Ανεκδοτάρα: Ο γιατρός και το πιστόλι …! Τρελό γέλιο

MasterChef spoiler 18/07

MasterChef spoiler 18/07: Έρχεται επεισόδιο έκπληξη με τους νικητές των 2 τελευταίων Masterchef