Άγριες Μέλισσες spoiler: Η επιστροφή του Μπάμπη τα αλλάζει όλα

Spoilers

Άγριες μέλισσες επόμενα επεισόδια: Η 28η Οκτωβρίου γιορτάζεται σήμερα και στο Διαφάνι, όμως οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες το επόμενο διάστημα είναι αυτές, που απασχολούν το κοινό.

Η σειρά του ΑΝΤ1, που τελευταία έχει πάρει τα πάνω της στην τηλεθέαση. Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, η επιστροφή του Μπάμπη τα αλλάζει όλα.

Η Μυρσίνη δίνει τελεσίγραφο στην Αντιγόνη ενώ ο Δούκας στρέφεται στην Αγορίτσα μήπως μάθει κάτι περισσότερο για το παρελθόν του πατέρα του.

Η αποκάλυψη της Δρόσως στην Ελένη τη σοκάρει. Ο Κωνσταντής δέχεται και την επίσκεψη των γονιών του που ανησυχούν για την υγεία του.

Τα νέα της επιστροφής του Μπάμπη φέρνουν χαρά σε όλο το χωριό.

Η Ελένη ανυπομονεί να του μιλήσει πριν φύγει για τη Λέρο με τον Ζάχο που έχει πληροφορηθεί εμπιστευτικά από τον Ντούνια τις κατηγορίες που βαραίνουν τον Λάμπρο.

Ο Κυριάκος είναι ευγνώμων απέναντι στον Ακύλα αλλά τα καμώματα της Αιμιλίας στο σχολείο δεν τον αφήνουν ν’ αγιάσει! Ο Λάμπρος διστάζει να εμπιστευτεί τον Βαρουξή που επιμένει να μάθει τι συνέβη στην καλύβα.

Διαβάστε ακόμα: Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος θα αποδράσει από το στρατόπεδο!

Τι θα δούμε σήμερα στις Άγριες Μέλισσες

Η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου γιορτάζεται με μεγαλοπρέπεια στο Διαφάνι. Η αιφνίδια επίσκεψη των γυναικών της Εστίας όμως θα προκαλέσει προβλήματα στην Ελένη.

Θα την καλύψει ο Ζάχος; Ο Ακύλας παίζει το τελευταίο του χαρτί και εκβιάζει τον Δούκα. Ο Άγγελος συγκρούεται ανοιχτά με το Θανασάκη αλλά η Σοφούλα θα….

πει την τελευταία λέξη. Ο Πέτρος εξομολογείται τα συναισθήματα του στην Ασημίνα που ζητά από το Νικηφόρο να προχωρήσουν το διαζύγιο. Ο Λάμπρος μοιράζεται τα συναισθήματά του με την Ανθή. Η μέρα της απόφασης στη δίκη του Δούκα έφτασε και οι αδερφές Σταμίρη είναι εκεί για να την ακούσουν…

the bachelor 2

The Bachelor spoiler: Η Αντζελίνα Χαλντέντα, μπαίνει στο παιχνίδι και φέρνει τα πάνω κάτω

Spoilers

WhatsApp – Είναι επίσημο: Μπορείς να μεταφέρεις συνομιλίες από iPhone σε Android