17 τραυματίες από επίθεση με οξύ και μαχαίρι σε τρένο – Ντυμένος Τζόκερ ο δράστης

Spoilers

Ένας 24χρονος σκόρπισε τον τρόμο σε τρένο στην Ιαπωνία όταν επιτέθηκε με μαχαίρι στους επιβάτες ντυμένος με κοστούμι του «Τζόκερ» από την ταινία «Μπάτμαν».
Ένας άνδρας περίπου 60 ετών είχε χάσει τις αισθήσεις του και διακομίστηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση έχοντας δεχτεί επίθεση με μαχαίρι, ενώ αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι ο δράστης έριξε ένα εύφλεκτο υγρό μέσα στο βαγόνι και προκάλεσε μια μικρή φωτιά.

Η αστυνομία συνέλαβε τον δράστη επί τόπου, με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, ωστόσο ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα του για την επίθεση.

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε σε τρένο της σιδηροδρομικής εταιρείας Κέιο με προορισμό το Σιντζούκου, τον πιο πολυσύχναστο σιδηροδρομικό σταθμό στον κόσμο, σήμερα στις 8μμ τοπική ώρα καθώς πολλοί νέοι μετέβαιναν στο κέντρο της πόλης για να γιορτάσουν το Χάλοουιν, την ώρα ακριβώς που έκλειναν οι κάλπες μετά τις σημερινές βουλευτικές εκλογές.

17 τραυματίες από επίθεση

O φερόμενος ως δράστης μετά την επίθεσή του στο τρένο, κάθεται “χαλαρός”… και καπνίζει μέσα σε βαγόνι, πριν συλληφθεί από την αστυνομία.

🚨 | NEW: The alleged attacker in Japan, in a “Joker” costume. Sitting and casually smoking after stabbing and spraying hydrochloric acid on passengers on a train in Tokyo, and then setting everything on fire

pic.twitter.com/vyncsCxdkp

— News For All (@NewsForAllUK) October 31, 2021

Spoilers

Δημήτρης Ασημάκης: Η 16χρονη κόρη του νεκρού ντελιβερά πέρασε από το σημείο που σκοτώθηκε

Spoilers

Νεκρός ντελιβεράς στη Θεσσαλονίκη: Έκανε κόντρες ο ασυνείδητος οδηγός