Ιωάννα Μαλέσκου: Πετσόκοψε τους συνεργάτες που θα φύγουν απο την ζωντανή εκπομπή της!

Spoilers

Φανερά ενοχλημένη παρουσιάστηκε η Ιωάννα Μαλέσκου στις δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» σχετικά με τη φημολογία που έχει ξεσπάσει γύρω από την εκπομπή «Love it» την οποία και παρουσιάζει στο ΣΚΑΪ.

Ούτε λίγο ούτε πολύ η Ιωάννα Μαλέσκου δήλωσε πως τέλος της σεζόν ο καθένας σκέφτεται το μέλλον του και πως οι αποχωρήσεις δεν ήταν ηχηρές «πετσοκόβοντας» ουσιαστικά τα συγκεκριμένα ονόματα!

H Ιωάννα Μαλέσκου ανέφερε: «Το τέλος της σεζόν ο καθένας σκέφτεται το μέλλον του αλλά δεν θα τις έλεγα ηχηρές αποχωρήσεις.

Ο κάθε άνθρωπος επιλέγει τι θα κάνει. Δεν είδα την ανάρτηση του Βασίλη Γρηγορόπουλου αλλά σε ότι έχει να κάνει με τους συνεργάτες μου ή τους άλλοτε συνεργάτες μου, το αποφασίζουν οι ίδιοι ως επαγγελματίες με τον σταθμό. Όσα είπα είναι πολύ γενικά και πολύ συγκεκριμένα ταυτόχρονα.»!

Επίσης η ξανθιά παρουσιάστρια συμπλήρωσε: «Ο καθένας μπορεί να πιστεύει όσα θέλει.

Από εκεί και πέρα το πως ερμηνεύει ότι λέμε, είναι κάτι που ελεύθερα μπορεί να πράξει γιατί δεν ξέρει πως γίνονται κάποια πράγματα. Σε καμία περίπτωση δεν θα αναφερόμουν σε ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι ή έχω συνεργαστεί.

Εύχομαι ό,τι καλύτερο»!

Spoilers

Survivor spoiler: Η Καρολίνα Καλύβα απαντά στην Ελένη Χαμπέρη

Spoilers

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Μετά το Έλα στη θέση μου θα κάνει δική του ζωντανή εκπομπή στο Mega