8 λέξεις: Η Γεωργία τρέφει αισθήματα για τον Έκτορα

8 λέξεις: Η Γεωργία τρέφει αισθήματα για τον Έκτορα

Ένα από τα πρόσωπα που θα μας απασχολήσουν στα επόμενα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς 8 λέξεις είναι η βουλευτίνα του κόμματος της Αναγέννησης, η Γεωργία.

 

Όπως έχουμε δει η Γεωργία έχει βρεθεί μπλεγμένη σε μια υπόθεση κατάχρησης. Ο Έκτορας μόλις πληροφορείται για την εμπλοκή της βουλευτού του κόμματος τους ξεκινάει να διερευνά το θέμα της κατάχρησης.

Η ίδια εξομολογείται στον Έκτορα ότι όντως έχει κάνει κατάχρηση χρήματος, αλλά αποφεύγει να του πει από ποιους εκβιάζεται επειδή φοβάται για την ίδια της τη ζωή. Ούσα απελπισμένη εξαιτίας της δύσκολης θέσης στην οποία έχει βρεθεί αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή της. Για καλή της τύχη τη προλαβαίνει ο Έκτορας και τη σώζει. Από τη στιγμή εκείνη ο Έκτορας υπόσχεται στη Γεωργία να ξεδιαλύνει την υπόθεση της, στη σειρά 8 λέξεις. Χάρη στις γνωριμίες που έχει καταφέρνει να βρει άκρη στο θέμα και ενημερώνει αμέσως τη Γεωργία πως ο εκβιαστής της είναι κλεπταποδόχος.

Η Γεωργία στο πρόσωπο του Έκτορα βλέπει ένα άνθρωπο με αισθήματα ο οποίος στη πιο δύσκολη στιγμή γι’ αυτή είναι δίπλα της και τη βοηθά να ξεπεράσει το κίνδυνο που αντιμετωπίζει. Η Γεωργία αρχίζει να ερωτεύεται τον Έκτορα και όπως θα δούμε έρχονται πιο κοντά στη συνέχεια και περνάνε και μια νύχτα μαζί.serfare.com

ΣΟΚ: Η Μενεγάκη ΕΚΛΕΙΣΕ με ΑΝΤ1! Τελικά, τα ΒΡΗΚΑΝ στα…ΚΡΥΦΑ! Όλες οι λεπτομέρειες!

O κακός χαμός στο MasterChef