Ζέτα Μακρυπούλια: Με κόκκινο κραγιόν και σατέν φόρεμα, παίζει με τα χρώματα και απογειώνει τη θηλυκότητα

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η παρουσιάστρια του «Ρουκ Ζουκ» στο Instagram

Δεν χωρά αμφιβολία πως η Ζέτα Μακρυπούλια ανήκει στην «κατηγορία» των πιο εντυπωσιακών και ελκυστικών ηθοποιών – παρουσιαστριών της ελληνικής showbiz. Με το έντονο ταπεραμέντο της, τη θετική της ενέργεια, το σεξαπίλ και το ωραίο κορμί της, κερδίζει αμέσως το θαυμασμό του ανδρικού πληθυσμού.

Και χθες, Τετάρτη 13/4, βράδυ, το κορίτσι του «Ρουκ Ζουκ» εκτόξευσε τη θερμοκρασία στο Instagram, όταν δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες, στις οποίες εμφανίζεται με ένα hot, σατέν φόρεμα.

Πιθανότατα βρίσκεται σε μία γωνία της οικίας της. Με φόντο ένα λευκό τοίχο, κοιτά με ύφος παιχνιδιάρικο τον φωτογραφικό φακό και δείχνει το πανέμορφο χαμόγελό της. Παράλληλα, έχει φροντίσει να δώσει όγκο στα χείλη της, εφαρμόζοντας πάνω σε αυτά ένα κραγιόν στο χρώμα του πάθους, το κόκκινο.

Το σατέν φόρεμα, σε ροζ απόχρωση, κολακεύει το μπούστο της, της χαρίζει φινέτσα και αναδεικνύει τη θηλυκότητά της. Το σεξαπίλ της αποθεώνουν τα ξανθά μαλλιά της, τα οποία πέφτουν στην πλάτη και κάτω από τους ώμους της, σχηματίζοντας ανάλαφρους κυματισμούς.

Αποπνέοντας αυτοπεποίθηση, η Ζέτα Μακρυπούλια πειραματίζεται με τα φίλτρα της διαδικτυακής πλατφόρμας, το διασκεδάζει και ξεσηκώνει τους followers της. «Παιχνίδι με τα χρώματα! Εσείς με προτιμάτε πράσινη, κόκκινη, ή μπλε;» τους ρωτά.

Το post της έχει συγκεντρώσει, μέχρι στιγμής, πάνω από 20.000 likes και αμέτρητα σχόλια, με τους θαυμαστές της να την αποθεώνουν. «Άμα ο άνθρωπος είναι όμορφος, είναι σε όλα τα χρώματα😍😍😍😍», «Εμείς σε προτιμάμε και εκεί μπαίνει τελεία!», «Κόκκινο.. είναι πιο σέξι ❤️», «Σε προτιμάμε να χαμογελάς❤️🙌», «Εσένα…🔥» είναι μόνο μερικά από τα θετικά λόγια των ακολούθων της.

Στην περίπτωση της Ζέτας Μακρυπούλια, τα φίλτρα του Instagram είναι περιττά. Είναι αισθησιακή και εντυπωσιακή πάντα και παντού, χωρίς να καταβάλλει προσπάθεια.

 

Βαγγέλης Σερίφης: Τι λέει για τον έρωτά του με την σύζυγό του, Κατερίνα Στικούδη, και τη δημοσιότητα;

Νεφέλη Ορφανού: «Έχω περάσει “χρυσά” με Φιλιππίδη και Χαϊκάλη, θα τους υπερασπιστώ, αν με καλέσουν»