Ζέτα Μακρυπούλια: Για μπανάκι σε ερημική παραλία – Αναστάτωση στο Instagram

Δείτε την ανάρτηση της δημοφιλούς παρουσιάστριας στο Instagram

Μία ανάσα απέχουμε από το καλοκαίρι και μερικοί celebrities άρχισαν τις βουτιές, μεταξύ αυτών και η Ζέτα Μακρυπούλια, όπως μαρτυρά ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τετάρτης 27/4, η παρουσιάστρια του «Ρουκ Ζουκ» ανέβασε τη διάθεση των followers της, όταν δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της από μία βοτσαλωτή παραλία-κολπάκι, που είναι τόσο σαγηνευτική όσο κι εκείνη!

Φορώντας ένα χρωματιστό, μικροσκοπικό μπικίνι, χαμογελά στην κάμερα και ξεχειλίζει αυτοπεποίθηση. Απλή, φυσική και απελευθερωμένη, η Ζέτα Μακρυπούλια αποδεικνύει, για μία ακόμη φορά, πως δικαίως θεωρείται μία από τις πιο σέξι παρουσιάστριες της ελληνικής showbiz. Όπως μπορείτε να δείτε στα δύο υπέροχα στιγμιότυπα, διαθέτει αναλογίες που κόβουν την ανάσα, νεανικό πρόσωπο με έντονα χαρακτηριστικά και επιδερμίδα καθαρή και ενυδατωμένη! Μα ποιος άνδρας θα την συναντήσει στον δρόμο του και δεν θα εντυπωσιαστεί, κοιτάζοντάς την από πάνω μέχρι κάτω;

«Ναι! Η πρώτη βουτιά είναι γεγονός! Καλό καλοκαίρι να έχουμε! 🌞 Παγωμένο το νερό, αλλά τόσο ωραίο και αναζωογονητικό!!! 🤿» σημειώνει στη λεζάντα του post της, υπενθυμίζοντας στους περισσότερους από 681.000 ακολούθους της πως το καλοκαίρι ουσιαστικά ήρθε!

Survivor Ελλάδας – Τζο Μαριδάκη: Η φημολογούμενη σχέση Άρη Σοϊλέδη-Σοφιάννας Αβραμάκη το αίσθημα αδικίας για την αποχώρησή της από το ριάλιτι

Η Γη Της Ελιάς spoiler: O Φίλιππος αρχίζει να καταλαβαίνει πόσο επικίνδυνος είναι ο Αλέξης!