Νεφέλη Ορφανού: «Έχω περάσει “χρυσά” με Φιλιππίδη και Χαϊκάλη, θα τους υπερασπιστώ, αν με καλέσουν»

Στους δύο συναδέλφους της, σε βάρος των οποίων έχουν γίνει καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση, αναφέρεται η ηθοποιός

Μία άκρως ειλικρινή συνέντευξη παραχώρησε σήμερα, Πέμπτη 14/4, στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» η Νεφέλη Ορφανού. Κάποιες από τις δηλώσεις της πιθανότατα θα συζητηθούν.

Τα παιδικά της χρόνια και το αυστηρό σχολείο

«Τέλειωσα το γαλλικό σχολείο, ήμουν εσωτερική για ένα διάστημα και είχα καθηγήτριες καλόγριες. Είπα στον πάτερα μου “θέλω να γίνω καλογριά” και είπε να γίνω. Ήμουν άλλου ντ’ αλλού» δήλωσε χαρακτηριστικά η Νεφέλη Ορφανού.

Η σχέση της με τον γάμο και η απόφασή της να μην βιώσει τη μητρότητα

«Δεν έχω το ταλέντο της συμβίωσης, ο γάμος είναι πολύ δύσκολη ιστορία. Πήρα την απόφαση να μη γίνω μητέρα, γιατί προτεραιότητά μου ήταν η καριέρα. Δεν ήταν θυσία, ήταν επιλογή» εξομολογήθηκε η 74χρονη ηθοποιός.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Παύλος Χαϊκάλης 

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Παύλος Χαϊκάλης είναι αγαπημένοι συνάδελφοι, έχω περάσει χρυσά μαζί τους, μου έχουν φερθεί καταπληκτικά, φέρτε εικόνα να τη φιλήσω. Αν με καλέσουν, θα πάω μάρτυρας υπεράσπισης, θα πω ό,τι είπα και σε εσάς. Μία φορά έκλαιγα και ήρθε ο Πέτρος και μου είπε “ποιος σου έκανε κακό να τον βρω”» σημείωσε η Νεφέλη Ορφανού για τους δύο ηθοποιούς συναδέλφους της, σε βάρος των οποίων έχουν γίνει καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση.

Σημειώνεται πως σήμερα, Πέμπτη 14/4, λίγο μετά τις 10:00, ο Πέτρος Φιλιππίδης έφτασε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τη συνέχεια των καταθέσεων των γυναικών, οι οποίες τον έχουν καταγγείλει για σεξουαλικά εγκλήματα.

Ζέτα Μακρυπούλια: Με κόκκινο κραγιόν και σατέν φόρεμα, παίζει με τα χρώματα και απογειώνει τη θηλυκότητα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Έγκυος στην Ίριδα και ο Μάνος Δασκαλάκης φιλά την κοιλιά της – Φωτογραφία