Ρούλα Πισπιρίγκου: Έγκυος στην Ίριδα και ο Μάνος Δασκαλάκης φιλά την κοιλιά της – Φωτογραφία

Tον έρωτά του και τις οικογενειακές στιγμές του έδειχνε το πλέον εν διαστάσει ζευγάρι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

«Ξεσκόνισμα» καλό έχει γίνει στους λογαριασμούς που διατηρούν στα social media oι Μάνος Δασκαλάκης και Ρούλα Πισπιρίγκου, μετά τις φρικιαστικές εξελίξεις γύρω από το θάνατο της πρωτότοκης κόρης τους, Τζωρτζίνας, η οποία έφυγε από τη ζωή, αφού της χορηγήθηκε κεταμίνη. Δυστυχώς, οι δύο αδελφούλες της, Μαλένα και Ίριδα, δεν ζουν ούτε εκείνες.

Η 33χρονη μητέρα τους έχει προφυλακιστεί και κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση για τον χαμό της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Το τελευταίο τρίμηνο, που το εν διαστάσει ζευγάρι βρίσκεται στο επίκεντρο, πολλές φωτογραφίες από τις ευτυχισμένες, οικογενειακές στιγμές του έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Πρόκειται για φωτογραφίες που ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου αναρτούσαν στο διαδίκτυο, προβάλλοντας τον έρωτα, την αγάπη τους και την «όμορφη» καθημερινότητά τους.

Η παρακάτω φωτογραφία τραβήχτηκε σε παραλία, στις 12 Ιουλίου του 2020, όταν η 33χρονη ήταν έγκυος στην Ίριδα. Ο Μάνος Δασκαλάκης φιλά τρυφερά τη φουσκωμένη κοιλιά της. «Πρώτο της μπάνιο από κοιλιά» είχε γράψει χαρακτηριστικά ο πατέρας από την Πάτρα.

Εκείνη την περίοδο, το ζευγάρι είχε χάσει ήδη το πρώτο του παιδί, τη Μαλένα, το οποίο είχε φύγει από τη ζωή στις 13 Απριλίου του 2019, σε ηλικία μόλις 3,5 ετών.

 

 

Νεφέλη Ορφανού: «Έχω περάσει “χρυσά” με Φιλιππίδη και Χαϊκάλη, θα τους υπερασπιστώ, αν με καλέσουν»

Υπόθεση Πάτρας – Δήμητρα Πισπιρίγκου: Όταν απειλούσε άγνωστο που τη θεωρούσε ύποπτη για τον θάνατο της ανιψιάς της, Τζωρτζίνας